Rugby 20 -urheilupeli tuo perinteikkään soikiopalloilun vauhdin ja railakkuuden kotisohville

PAN Visionin jakelema ja Bigbenin julkaisema Rugby 20 -urheilupeli tarjoaa tammikuussa aidontuntuisen pelikokemuksen kaikille soikiopalloilun ystäville.

Kiehtovana ja monipuolisena pallo- ja joukkuelajina tunnettu rugby yhdistää toisiinsa taktikoinnin, vauhdin, pallonkäsittelyn ja rajut kontaktit. Rugby 20 tuo pelin kaikki keskeiset elementit koettaviksi virtuaalimuodossa ja tarjoaa samalla realistisen kokemuksen pelin taktisesta luonteesta. Syötöt, hyökkäysmuodostelmat, taktiset muodostelmat ja muut keskeiset osatekijät ovat mukana tarkasti mallinnettuina.

Pelaajat on mallinnettu tarkalla liikkeenseurannalla ja tuotu esikuviensa tasolle näyttävän grafiikan siivittämänä. Kentät ja katsomot on luotu vastaamaan aitoja tapahtumapaikkoja upeita valo- ja varjostusefektejä unohtamatta.

Rugby 20 sisältää parhaat kansalliset joukkueet ja isoimmat liigat. Monipuolisen yksinpelitilan lisäksi mukana on sekä paikallinen että verkossa pelattava verkkopelitila, joissa myös kaverit voi haastaa ottamaan pelaajasta mittaa.

Pelin ennakkotilaajat voivat osallistua pelin tänään alkaneeseen beetatestivaiheeseen PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleilla. Beetatestivaihe loppuu 3. tammikuuta 2020.

Pelin tuoreimman esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/day9A8C8rMI.

Rugby 20 julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 23. tammikuuta 2020.

Lisätietoja
http://www.rugby-thegame.com
http://www.panvision.com/pelit
http://bit.ly/34z3fUq (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta http://www.panvision.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.