AO Tennis 2 -peli vie pelaajan virtuaalisille tenniskentille

PAN Visionin jakelema ja Bigbenin julkaisema AO Tennis 2 on Australian avoimeen tennisturnaukseen perustuva pelisimulaatio.

AO Tennis 2 -pelin keskiössä on syvällinen tarinavetoinen uratila, joka sukeltaa tennismaailman tapahtumiin sekä itse pelikentällä että sen ulkopuolella. Tennislahjakkuuden menestys onkin yhtäältä kiinni kentillä suoriutumisesta kuin turnausten ulkopuolisista tapahtumista. Tämän ansiosta urapelitila on entistä syvällisempi kokemus.

AO Tennis 2 -pelissä pelaaja pääsee hyödyntämään pelintekijöiden luomaa ja pelaajien ylistämää sisältöeditoria, jolla voidaan muokata jokaista pelimaailman osasta. Tämän ansiosta jo pelisarjan ensimmäisestä osasta lähtien mukana ollut editori on ollut pelaajien ahkerassa käytössä ja tuonut runsaasti lisäsisältöä peliin. Lisättyjen sisältöjen laajuus näkyy myös AO Tennis 2 -pelissä, jossa onkin yhteensä yli 20 000 tennispelaajaa ja sadoittain erilaisia pelikenttiä.

Suurista tennistähdistä mukaan on mallinnettu joukko ATP- ja WTA-pelaajia, kuten Rafael Nadal, Ash Barty ja Angélique Kerbe. Lisäksi kaikki vuoden 2020 Australian avoimen peliturnauksen viralliset kentät on mallinnettu osaksi peliä. Näin pelaajat voivat nauttia virtuaalitenniksen parissa edistymisestä oikean tennisturnauksen kanssa yhtäaikaisesti. AO Tennis 2 on kehitetty läheisesti yhteistyössä Australian avoimen peliturnauksen järjestäjien kanssa ja tämä näkyy myös yksityiskohtien määrässä. Australian avoin tennisturnaus alkaa 20. tammikuuta 2020.

Pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/H1rBOhl2qnw.

AO Tennis 2 julkaistaan sekä PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 9. tammikuuta 2020.

Lisätietoja
http://www.panvision.com/pelit
http://bit.ly/32qqGhJ (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta http://www.panvision.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.