Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti E3-pelimessuilla Trials Rising -moottoripyöräpelin toisen kauden.

Trials Rising Season 2: Medieval Motor Mayhem alkaa nyt ja sen myötä on luvassa uusi rankattu moninpelikausi pistetilastoineen, lisää kustomointiesineitä, uudenlainen ostoskärryprätkä ja ensimmäinen lisäratapaketti.

Uuden pelikauden ranked-tila haastaa pelaajat ottamaan kisaa tosissaan ja haastamaan toisensa ainutlaatuisesta palkinnosta. Kauden lopussa on palkintona ainutlaatuinen Golden Ronin -asukokonaisuus.

Todellisena yllätyksenä on mukana keskiaikainen ostoskärryprätkä, joka lähestyy moottoripyörärymistelyä epätavallisesta kulmasta. Sen myötä tulevat mukaan uudet haasteet, sillä pelaaja voi hallita vain kärryn käyttäytymistä samalla, kun mukana olevan kuskin pitäisi pysyä kyydissä koko radan ajan. Ostoskärryprätkän vanavedessä tuleekin uusi ratapaketti, joka tarjoaa hauskanpitoa kautta viiden keskiaikaistyylisen radan.

Uuden kauden myötä tarjolla on myös uusia viritysesineitä, joita tulee tarjolle koko kauden ajan. Mukana on kaksi uutta kuljettaja-asua, Ronin ja Knight, sekä kaksi uutta moottoripyöräskiniä. Mukana on myös valikoima uusia pyöränvaloja, kypärien lisävarusteita ja tarroja, joilla koristella omaa pyörä- ja kuljettajakokonaisuutta. Kokonaisuuden viimeistelee tarjonta uusia hahmoasentoja sekä animaatiot voitoille ja tappioille.

Lisäksi luvassa on oma kesätapahtumansa, johon sisältyy oma kesäinen uima-asunsa ja kesäisiä pyörävarusteita. Jäätelötötteröitä keräämällä voi myös lunastaa itselleen ainutlaatuisen kesäkypärän pelissä käytettäväksi.

Trials Rising on saatavana sekä PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

Lisätietoja
www.trialsgame.com

Alla olevalta lehdistösivustolta on ladattavissa pelien kuvia ja videoita:

Sivusto: www.ubisoft-press.com
Käyttäjätunnus: ubisoft_nordic
Salasana: E32019

Kaikki E3-pelitapahtumassa näytetyt esittelyvideot tulevat katsottaviksi ja jaettaviksi osoitteeseen www.youtube.com/ubisoft/videos.