Tom Clancy’s The Division 2 -toimintaroolipeli laajenee ensimmäisellä lisäosalla

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti Tom Clancy’s The Division 2 -toimintaroolipelin ensimmäisen lisäosan.

Taistelu Yhdysvaltojen romahtaneesta pääkaupungista on alkanut. Tidal Basin -lisäosa on ensimmäinen kolmesta Invasion: Battle for D.C. -kampanjan laajennuksista, joka tarjoaa reilusti lisäpelattavaa kaikille The Division 2 -pelaajille.

Lisäosa tuo mukanaan kokonaan uuden tehtäväalueen. Tidal Basin on Black Tusk -ryhmittymän hallussa oleva alue ja sen valloittaneet sotilaat ovat pelin haastavimpia vihollisia tähän asti. Kohonneen vaikeustason lisäksi luvassa on entistä parempia varusteita, uusi PvP-kartta Fort McNair ja täysin uusi Invasion Apparel -tapahtuma.

Lisäosa tuo saataville myös uudet tehokkaat erikoisaseet. Pestilence ja Nemesis tarjoavat ennen näkemätöntä tulivoimaa, jota myös tarvitaan entistä kovempia vihollisia vastaan. Myös uudet varustesetit, kuten True Patriot, Hardwired ja Ongoing Directive tarjoavat lisää vaihtelua pelihahmon räätälöintiin.

Kokonaisuuden kruunaavat myöhemmin saataville tuleva erikoistumisluokka sekä peräti kahdeksan pelaajan raid-tehtävä Operation Dark Hours, joka julkaistaan 25. huhtikuuta.

Lisäosan esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/0n1XwBVK9gA.

Pelin taustatarinassa on kulunut seitsemän kuukautta siitä, kun tappava virus alkoi levitä New Yorkin kaupungissa. Tällä kertaa pelaajat löytävät itsensä Yhdysvaltojen pääkaupunki Washington D.C.:n ympäristöstä. Eletään ihmiskunnan suurinta kriisiä ja selviytymistaistelu on käynnissä. Kokeneina Division-toimijoina pelaajat ovat kansakunnan viimeinen toivo täydellisen anarkian ja kaaoksen edessä. Mikäli pääkaupunki menetetään, koko maa suistuu rosvojengien ja barbaarisesti alueita hallitsevien roistojen käsiin. The Division 2 jatkaa edeltäjänsä askeleista vieden avoimen pelimaailman toimintaa entistä pidemmälle. Luvassa onkin edellisosasta paranneltuja asioita, kattava suunnitelma kiehtovaan loppupeliin asti ja runsaasti merkityksellistä tekemistä eri pelaajatyypit mahdollisimman hyvin huomioiden.

Tom Clancy’s The Division 2 on saatavana sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
https://tomclancy-thedivision.ubisoft.com/game/fi-fi/home
http://bit.ly/2y11nZF (pelikuvia)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.