Uusi pelialan puheohjelma ja palvelualusta aloittavat toimintansa 1. maaliskuuta

Devs.tv julkaisee uudenlaisen pelialan palvelualustan 1. maaliskuuta. Samalla saa alkunsa uusi suoratoistopohjainen puheohjelma.

Devs Talk on uusi pelialan puheohjelma. Sen tuotannosta vastaa Devs.tv. Ohjelman ensimmäinen jakso tulee suoratoistoon 1. maaliskuuta osoitteessa http://future.devs.tv. Päivämäärä on valittu tarkoituksenmukaisesti Suomessa vietettävän kansallisen tulevaisuuspäivän kunniaksi. Paneelikeskustelussa pelialan johtavat asiantuntijat käyvät läpi pelien tulevaisuutta ja pelialan keskeisiä trendejä ensi vuosikymmenellä.

Devs Talk on ilmaiseksi katsottava kuukausittainen puheohjelma. Se esittelee uusia aihealueita ja vieraita joka kuukausi. Ohjelmaa tuotetaan Helsingissä Devs.tv:n studiolla.

Ohjelman ensimmäiset panelistit ovat Adnan Selimovic (Data Unitedin perustaja sekä datatieteen ja käyttäjäpsykologian tutkija), KooPee Hiltunen (suomalaisen pelialan keskusjärjestö NeoGamesin johtaja), Natasha Bulatovic Trygg (pelikehittäjä, yrittäjä, akateemikko ja opettaja, IGDA Finlandin puheenjohtaja) ja Vesa Raudasoja (IGDA:n kansainvälinen puheenjohtaja ja Devs.tv:n perustaja). Ohjelmaa juontaa Game Dev Companyn Björn Lindholm.

Ensimmäisen ohjelman aikataulu 1. maaliskuuta:
10.00 EST / 15.00 GMT / 17.00 EET: Avajaispuheenvuoro
10.05 EST / 15.05 GMT / 17.05 EET: Paneelikeskustelijoiden esittely
10.15 EST / 15.15 GMT / 17.15 EET: Paneelikeskustelu
11.30 EST / 16.30 GMT / 18.30 EET: Kysymyksiä ja vastauksia panelistien kanssa
12.15 EST / 17.15 GMT / 19.15 EET: Lähetys päättyy

Devs.tv tulee olemaan ensisijainen työkalu kaikille pelialasta kiinnostuneille. Tarkempia tietoja palvelusta julkaistaan 1. maaliskuuta.

Lisätietoja
http://www.devs.tv
https://tulevaisuuspaiva.fi
http://bit.ly/2hn2Mgg (kuvia)

Lehdistökontaktit
Vesa Raudasoja, puh: +358 40 5787925, sähköposti: vesa@devs.tv
Santeri Eloranta, puh: +358 44 7000100, sähköposti: santeri@devs.tv