Pienoismalleja hyödyntävä Starlink: Battle for Atlas -avaruusseikkailu julkaistaan lokakuussa

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkaisi kaksi uutta esittelyvideota Starlink: Battle for Atlas -avaruusseikkailustaan. Fyysisiä pienoismalleja peliohjaimessa hyödyntävä toimintaseikkailu tulee myyntiin PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch-pelikonsoleille 16. lokakuuta 2018.

Starlink: Battle for Atlas vie pelaajat valtavaan galaksiin täynnä uskomattomia paikkoja ja eriskummallisia muukalaisrotuja. Saumaton avaruusmatkailu läpi seitsemän muukalaismaaliman, avaruuden ja näiden planeettojen tuo pelaajan keskelle maailmojenvälistä konfliktia, jossa hurjat taistelut ovat osa isompaa kokonaisuutta.

Värikäs pelimaailma ja sen monet persoonalliset hahmot on suunniteltu myös nuoremmat pelaajat mielessä. Niin peligrafiikassa kuin hahmojen ja erilaisten olentojen tyylissä on hauskaa lupsakkuutta, animaatioelokuvamaista karikatyyrisyyttä ja rutkasti luonnetta. Starlink: Battle for Atlas ei synkistele, vaan suhtautuu avaruustaisteluihinsa letkeällä otteella hauskanpitoa korostaen.

Starlink: Battle for Atlas -avaruustoiminnan keskipisteessä ovat tietenkin itse alukset ja niiden erikoisvarusteet. Pelin erikoisuutena ovat peliohjaimeen fyysisesti kiinnitettävät pilotit ja näiden alukset aseistuksineen. Peliohjaimeen kiinnitetty lentäjä- ja alusyhdistelmä siirtyy peliin suoraan sellaisenaan! Osia voi myös vaihtaa niin sanotusti suoraan lennosta, jolloin koko taistelun kulku voi muuttua valitun lentäjä- ja alusyhdistelmän myötä. Myös avaruusaluksen aseistusta voi vaihtaa kesken pelin.

Lennokasta, hauskaa ja värikästä avaruustoimintaa tarjoavan Starlink: Battle for Atlas -avaruusseikkailun ikäraja on PEGI 7.

Pelin tarina- ja opetusvideot voi katsoa osoitteissa https://youtu.be/HUrpx7oWZzA ja https://youtu.be/caeDRqCM3QM.

Lisätietoja
https://starlink.ubisoft.com/game/en-us/home
http://bit.ly/2zuFikE (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja, Rayman ja Far Cry. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2016-2017 oli 1,460 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.