Xiaomi Roborock 2 -robottipölynimuri siivoaa helposti nyt myös suomalaiset kodit

Kiinalainen elektroniikkajätti Xiaomi tuottaa matkapuhelinten lisäksi myös paljon muita digilaitteita. Yksi niistä on huippuälykäs ja luotettavasti siivoava Xiaomi Roborock 2 -robottipölynimuri.

Hyvin toimiva robottipölynimuri on varmasti kaikkien kotiaan siistinä pitävien toivelistalla. Robottipölynimuria hankkiessa kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota etenkin siivouslaatuun, itse imurin helppokäyttöisyyteen ja -hoitoisuuteen sekä sen kykyyn toimia itsenäisesti vaikeissakin ympäristöissä. Harvassa kodissa on vain yhdenlaista tyhjää lattiapintaa, joten robottipölynimurin pitää sopeutua kotiin eikä päinvastoin.

Robottipölynimurien siivoustekniikka ja kokonaisvaltainen älykkyys ovat kehittyneet viime aikoina huikein harppauksin. Ketterä liikkuvuus, monipuolinen puhdistuskyky ja helppokäyttöisyys ovat uuden Xiaomi Roborock 2 -robottipölynimurin tärkeimmät avut, joilla se pääsee kaikkien siivoojien suosikiksi.

Tyylikkään valkoinen Xiaomi Roborock 2 on moderni robottipölynimuri ja moppauslaite. Tavallisen imuroinnin lisäksi se osaa vesipestä lattiapinnat irrotettavan moppausliinan ja vesisäiliön avulla. Kovien lattiapintojen lisäksi Roborock 2 poistaa lian, pölyn, hiukset ja lemmikkeläinten karvat myös matoilta voimakkaalla 2 000 Pa:n imuteholla. Robottipölynimuri tunnistaa erilaiset lattiatyypit ja muuttaa imutehoaan tarpeen mukaan. V-harjaksilla varustettu, 1 350 kierrosta minuutissa pyörivä pääharja ja 330 kierrosta minuutissa pyörivät Z-sivuharjat puhdistavat haastavatkin lattiapinnat perusteellisesti.

Robottipölynimurissa on 13 sisäänrakennettua anturia, joiden avulla se osaa liikkua automaattisesti ja väistellä esteitä pehmein kosketuksin kaatamatta kevyitäkään tavaroita. Se ei myöskään putoa esimerkiksi portailta tai muilta reunoilta. Roborock 2 kykenee ylittämään jopa kahden sentimetrin kynnykset, matonreunat ja johdot, joten se siirtyy kätevästi huoneesta toiseen ilman apuvoimia. Laserskannauksen ansiosta pölynimuri tietää tarkalleen ympäristönsä ja osaa luoda itselleen mahdollisimman tehokkaan puhdistusreitin, jonka jälkeen se palaa itse latausyksikköönsä.

Xiaomin oma Mi Home -sovellus Android- ja iOS-mobiililaitteille mahdollistaa robottipölyimurin monipuolisen hallinnan ja seuraamisen siivouksen aikana. Sovelluksella voi siivousajankohdat automatisoida, ja sillä voi määrittää siivousalueita, jolloin robottipölynimuri siivoaa vain ennalta määritellyn alueen. Sovelluksella voi ohjata imuria myös itse manuaalisesti.

Robottipölynimurin tehokas akku mahdollistaa jopa 2,5 tunnin ja 250 neliömetrin siivousurakan hiljaisella käyntiäänellä. Näin Roborock 2 soveltuu hyvin isojenkin asuntojen ja pienten toimistotilojen siivoamiseen työpäivän aikana, jolloin ihmisiä on paikalla.

Xiaomi Roborock 2 on myös helppohoitoinen. Päältä kätevästi irrotettava nukkasäiliö on helppo tyhjentää, joten irrallisia pölypusseja ei enää tarvita. Pölysuodattimen voi huuhdella pelkällä vedellä. Näin robottipölynimurin käytöstä ei synny turhia piilokuluja.

Saatavuus ja hinnoittelu
Xiaomi Roborock 2 on saatavana välittömästi 699 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.xiaomi-mi.net/smart-devices/xiaomi-roborock-2-vacuum-cleaner
http://bit.ly/2BWaxbS (kuvia)

Xiaomi
Xiaomi on perustettu vuonna 2010 sarjayrittäjä Lei Junin toimesta. Yritys perustuu hänen ”innovation for everyone” -visioonsa, jonka mukaan korkealaatuiset, huipputeknologialla rakennetut tuotteet tulee olla kaikkien ulottuvilla. Xiaomi luo ainutlaatuisia laitteita, ohjelmistoja ja Internet-palveluja Mi-faneille ja heidän avullaan. Käyttäjäpalautteen avulla yritys kehittää tuotevalikoimaa, johon kuuluvat tällä hetkellä Mi- ja Redmi-älypuhelimet, Mi-televisiot ja -digisovittimet, Mi-reitittimet ja Mi Ecosystem -tuotteet mukaan lukien älykodin tuotteet, puettavat tuotteet ja muut tarvikkeet. Xiaomi on läsnä yli 70 maassa ja laajentaa itseään maailmanlaajuiseksi tuotemerkiksi. Lisätietoja osoitteessa http://www.xiaomi.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.