John Deere ja hevoset osallistuvat töihin ensimmäistä kertaa suositussa maanviljelysimulaatiossa

PAN Vision Finland Oy:n (www.panvision.com) jakelema ja Focus Home Interactiven julkaisema Farming Simulator 19 -maanviljelyssimulaatio tuo pelisarjaan mukaan arvostetut John Deere -traktorit. Pelistä julkaistiin E3-esittelyvideo, joka esittelee pelisarjan uuden tulokkaan näyttävästi.

Farming Simulator 19 on suositun pelisarjan syvällisin ja monipuolisin osa tähän mennessä. Sen entistä hiotummat pelimekaniikat tarjoavat ensiluokkaisen maanviljelys- ja maataloussimulaation. Samalla pelin graafista ilmettä on viety entistä realistisempaan ja yksityiskohtaisempaan suuntaan.

Omaa maatilaa hoitaessa ovat apuna monet oikean maailman työkoneet, kulkuneuvot ja apuvälineet. Näihin lukeutuvat tunnetut merkit, kuten Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr ja monet muut. Ensimmäistä kertaa mukana on maailman suurin maatalouskoneiden valmistaja John Deere, joka liittyy mukaan tunnetulla kalustollaan. Esimakua tästä saadaan E3-pelimessujen esittelyvideossakin nähdyn 8400R-traktorin osalta.

Farming Simulator 19 tarjoaa pelattavaksi sekä amerikkalaista että eurooppalaista maaseutuympäristöä. Pelisarjan uusina lisäyksinä ovat muun muassa uudet työkoneet sekä viljeltävistä tuotteista puuvilla ja kaura. Kasvatettavista eläimistä mukana ovat porsaat, lehmät, lampaat ja kanat, sekä ensimmäistä kertaa pelisarjassa ikinä hevoset. Myös hevosilla ratsastaminen on mukana ensimmäistä kertaa.

Farming Simulator 19 julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille syksyllä 2018. Tarkempi julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoja
http://www.farming-simulator.com
http://www.panvision.com/pelit
https://youtu.be/b4yCXT4m0Ec (esittelyvideo)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta http://www.panvision.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.