Assassin’s Creed Origins opettaa Egyptin historiaa ennennäkemättömällä tavalla

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkaisee tänään ennennäkemättömän Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt -oppimistyökalun, joka on ilmainen kaikille alkuperäisen pelin hankkineille.

Discovery Tour on ainutlaatuinen, opettavainen ja viihdyttävä oppimistyökalu. Sen ansiosta opettajat, oppilaat ja kaikki Egyptin historiasta kiinnostuneet voivat tutustua muinaiseen Egyptiin ja sen kulttuuriin omassa tahdissa ilman taisteluita tai suoritettavia tehtäviä. Discovery Tour keskittyy vapaaseen ihasteluun ja muinaisen Egyptin oppimiseen ympäristöä tutkimalla ja väestön tekemisiä seuraamalla.

Discovery Tour mahdollistaa muinaisen Egyptin rikkaaseen maailmaan tutustumisen myös seuraamalla 75 eri teemamatkaa Alexandriasta Memfisiin, Niilin deltasta Egyptin hiekkamereen ja Gizan tasangolta Faiyumin keitaalle. Virtuaalikierrosta opastavat historioitsijat ja egyptologit, jotka kertovat eri aikakausien tapahtumista, kulttuurista ja arkisista tapahtumista.

”Discovery Tourin avulla voimme antaa kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden nauttia muinaisen Egyptin kauneudesta ja samalla huomata, että videopelit voivat olla inspiroivia tiedonlähteitä”, kommentoi Assassin’s Creed Originsin luova johtaja Jean Guesdon.

”Olemme olleet yhteyksissä opettajiin jo kymmenen vuotta sitten, kun ensimmäinen Assassin’s Creed -peli ilmestyi. Monet heistä käyttävät jo nyt pelejämme historian opetukseen, mutta he kaipasivat helppokäyttöistä opetustyökalua, joka perustuu historiallisiin rekonstruktioihimme”, kertoo Ubisoft Montrealin historioitsija Maxime Durand. ”Discovery Tourin avulla voi havainnollistaa ja ymmärtää tuhansia asioita Egyptin historiasta niiden todellisessa asiayhteydessään. Sekä peli että oppimistyökalu ovat ainutlaatuisia opetusresursseja, joita opettajat voivat hyödyntää osana historian opetustaan.”

Discovery Tour on ainutlaatuinen viihde- ja oppimiskokemus. Videopelien erityinen interaktiivisuus on kokemuksen ydin, joka mahdollistaa vahvan sitoutumisen sisältöön. Se tekee Discovery Tourista täysin uudenlaisen oppimistyökalun.

Discovery Tour on ilmainen kaikille Assassin’s Creed Origins -pelin omistajille. Lisäksi Discovery Tour on saatavana pc-tietokoneille erikseen ilman peliä 19,99 euron hintaan Uplay- ja Steam-latauspalveluista.

Assassin’s Creed Origins
Assassin’s Creed Origins sijoittuu muinaisen Egyptin pyramidien, viimeisten faaraoiden ja antiikin myyttien keskelle. Se on pelisarjan ensimmäinen peli, joka tapahtuu aikaisemmin kuin edeltäjänsä. Peli seuraa Assassiinien veljeskunnan syntyvaiheita. Peli seuraa Egyptin suojelijana toimivaa Bayekia. Veljeskunta syntyy yhden historian suurimpien imperiumien taustalla. Se vie pelaajan elävään maailmaan, jossa käydään eeppisiä taisteluja ja paljastetaan muinaisia salaisuuksia. Assassin’s Creed Origin tuo pelaajille uusia toimintaroolipelimäisiä elementtejä. Uusi taistelujärjestelmä tarjoaa enemmän taktista vapautta kuin koskaan ennen. Lisäksi pelaaja voi tutkia ja paljastaa muinaisen Egyptin mysteerit omaan tahtiinsa.

Assassin’s Creed Origins ilmestyi sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 27. lokakuuta 2017. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
http://www.assassinscreed.com
http://bit.ly/2yg0xXa (kuvia)
https://youtu.be/go86DZTKIm4 (esittelyvideo)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja, Rayman ja Far Cry. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2016-2017 oli 1,46 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa http://www.ubisoftgroup.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.