Uusi trailerivideo: Street Fighter V Arcade Edition ilmestyy huomenna

PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) tuo huomenna myyntiin Street Fighter V: Arcade Edition -tappelupelin PlayStation 4 -pelikonsoleille ja pc-tietokoneille. Uusi trailerivideo esittelee Arcade-paketin lisäominaisuudet parin minuutin visuaalisella ilotulituksella.

Street Fighter on yksi suosituimmista tappelupelisarjoista. Sen uusin osa, Street Fighter V: Arcade Edition sisältää alkuperäisen Street Fighter V -pelin lisäksi uudet Arcade- ja Extra Battle -pelitilat, uudet V-Trigger-liikkeet, gallerian ja täysin uusitun käyttöliittymän. Jo aiemmin Street Fighter V -pelin ostaneet pelaajat saavat uudet ominaisuudet ilmaisena päivityksenä Arcade Edition -version ilmestyessä.

Arcade-tilassa pelaaja pääsee kokemaan 30-vuotisen Street Fighter -pelisarjan historiaa hauskalla tavalla. Luvassa on kuusi erilaista tapahtumapolkua ja hauskoja taisteluita tietokoneohjattuja vihollisia vastaan. Extra Battle -tila tarjoaa puolestaan aikarajoitettuja haasteita, joista voi voittaa palkintoina erityisiä hahmoasusteita. Uusia pelihaasteita on luvassa kuukausittain vaihtuen.

Lisäksi uudet latauspäivityksinä julkaistavat pelihahmot ovat ostettavissa pelistä ansaitulla valuutalla riippumatta siitä omistaako alkuperäisen Street Fighter V -pelin vai uudemman Arcade Edition -version.

Vuonna 1987 pelihalleista alkunsa saanut Street Fighter -taistelupelisarja on alan elävä legenda. Street Fighter V: Arcade Edition -pelissä eri teemoin rakennetuilla taistelukentillä kohtaa kaksi erilaista Street Fighter -taistelijaa, joista jokaisella on omat vahvuutensa, taistelutyylinsä ja erikoisvoimansa. Jokaisella pelin kuudestatoista eri taistelijasta on oma historiansa, taustatarinaa henkivä pukeutumistyylinsä ja ainutlaatuiset maneerinsa. Perinteisen kaksinpelin lisäksi luvassa on vahva panostus elektroniseen urheiluun. Street Fighter V: Arcade Edition tarjoaa verkkomoninpelin, jossa pelaajat voivat ottaa yhteen toistensa kanssa.

Street Fighter V: Arcade Edition julkaistaan PlayStation 4 -pelikonsoleille ja pc-tietokoneille 18. tammikuuta 2017. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoa
http://www.streetfighter.com
http://www.panvision.com/pelit
https://youtu.be/CxAoxYJd-F8 (julkaisutraileri)
http://bit.ly/2y5Jzca (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta http://www.panvision.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.