Pellot kääntyvät nyt myös Nintendon työvälineillä

PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) tuo tänään myyntiin Farming Simulator Nintendo Switch Edition -maanviljelysimulaation.

Huippusuosittu Farming Simulator -pelisarja tekee ensitulemisensa Nintendo Switch -pelikonsolille. Miljoonia pelaajia maailmanlaajuisesti hurmannut Farming Simulator tarjoaa pelaajilleen rennon pelikokemuksen, jossa omaa maatilaa hoidetaan ja kehitetään rauhallisin askelmerkein. Keskittyipä oman tilan hoitoon sitten satsaamalla eläintenhoitoon, keskittymällä viljelyyn tai uppoutumalla metsätöiden saloihin, Farming Simulator Nintendo Switch Edition antaa pelaajalle työkalut, jotka eivät käsiä likaa.

Yli 250 erilaisella maatalouskoneella ja työvälineellä varustettu pelikokonaisuus esittelee työvälineitä jopa 75 tunnetulta valmistajalta. Mukana ovat niin kotimainen Valtra kuin myös ulkomaiset tunnetut nimet, kuten Challenger, Fendt ja Massey Ferguson. Pelloilta kerätään sato jatkojalostusta varten ja raaka-aineet myymällä ansaitaan rahaa, jotka puolestaan voidaan sijoittaa entistä parempien työkoneiden ja kulkuneuvojen hankintaan.

Farming Simulator Nintendo Switch Edition on simulaatio, joka sopii yhtäältä hetkittäiseen pelaamiseen kuin pitkiinkin sessioihin. Nintendo Switch -pelikonsolin ansiosta peli kulkee myös mukana missä pelaajakin, niin sohvalla television ääressä kuin vaikka matkoillakin.

Lisätietoa
http://www.farming-simulator.com
http://www.panvision.com/pelit
https://youtu.be/OeZrm3nOhpA (julkaisutraileri)
http://bit.ly/2AfhVcp (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta http://www.panvision.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.