Hirviönmetsästys jatkuu tammikuussa avoimessa pelimaailmassa

PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) tuo tammikuussa myyntiin Monster Hunter: World -toimintapelin PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille.

Capcomin julkaisema Monster Hunter: World -toimintapeli on huippusuositun pelisarjan massiivisin osa. Se julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille 26. tammikuuta 2018. Peli julkaistaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana myös pc-tietokoneille. Pelin perusversion lisäksi saataville tulee faneille suunnattu erikoispaketoitu keräilijänversio. Pelin ennakkoon tilaamalla pääsee nauttimaan ennakkotilaajien digitaalisesta bonussisällöstä, jotka tarjoavat pelihahmolle erikoisvarusteita.

Capcom julkisti Tokyo Game Shown kunniaksi Monster Hunter: Worldista aiemmin näkemättömän esittelyvideon, joka luo silmäyksen pelin uusiin hirviöihin ja esittelee samalla pelaajahahmojen tukikodan, Asteraan. Uuden esittelyvideon voi katsoa osoitteesta https://youtu.be/xtT5GIViSXo.

Yli neljäkymmentä miljoonaa peliä maailmanlaajuisesti myynyt pelisarja palaa entistä isompana ja kunnianhimoisempana. Luvassa on entistä monipuolisempaa hirviönmetsästystä, kun Monster Hunter: World esittäytyy uudistuneena toimintaroolipelinä. Luvassa on elävä ja hengittävä ekosysteemi erilaisine mielikuvituksellisine hirviöineen ja olentoineen. Pelaaja omaksuu roolin ainutlaatuisen kyvykkäänä metsästäjänä. Luvassa on sykettä nostattavia taisteluita ja henkeä salpaavia kohtaamisia upeassa ja yksityiskohtaisessa pelimaailmassa vailla vertaa.

Pelaaja voi tutkia maailmaa ja suorittaa tehtäviään yksin tai jopa kolmen muun metsästäjän kanssa. Yksinpelistä moninpeliin siirtyminen on tehty sulavaksi, joten peliin voi tulla mukaan koska tahansa. Ensimmäistä kertaa pelin historiassa Monster Hunterin moninpeli on aidosti maailmanlaajuinen ja nyt samassa pelissä voi olla pelaajia mistä päin maailmaa tahansa.

Lisätietoja
http://www.monsterhunterworld.com
http://www.panvision.com/pelit
https://youtu.be/xtT5GIViSXo (trailerivideo)
http://bit.ly/2xisrPP (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Vuodesta 2001 PAN Visionin on omistanut KF-ryhmä, joka on merkittävä toimija vähittäismyynnin saralla pohjoismaisilla markkinoilla. Lisätietoa löytyy osoitteesta http://www.panvision.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.