Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti laajentavansa Pohjoismaiden alueella toimivaa luovaa voimaansa avaamalla pelistudion myös Tukholmaan.

Jo aiemmin Ubisoft on toiminut Ruotsissa Malmöstä käsin Massive Entertainment -pelistudion voimin. Tukholmalaisstudio tuleekin toimimaan malmöläisstudion kanssa yhteisvoimin ja satsaamaan uuteen Avatar-peliin sekä vielä nimeämättömiin muihin peliprojekteihin. Uuden studion myötä tarjolla on töitä jopa 200 uudelle työntekijälle kahden vuoden sisällä.

Tukholmalaisstudion johtoon siirtyy Electronic Artsin DICE-studiossa pitkään toiminut Patrick Bach, jolta löytyy DICEn riveistä peräti 15 vuoden kokemus. Hänen työhistoriansa kattaakin useita ykkösluokan pelititteleitä ja valtavan määrän osaamista.

Tukholmaan keskittyvä Ubisoft Stockholm tulee jatkamaan Ubisoftin hyödyntämää yhteistyötapaa, jossa eri pelistudiot ympäri maailmaa osallistuvat valtavien peliprojektien tekemiseen omilla erikoisosaamisalueillaan. Malmön lisäksi myös muut pohjoismaiset Ubisoft-studiot, kuten Helsinki, Oslo ja Kööpenhamina ovat vain lyhyen lentomatkan päässä. Tukholma puolestaan on Pohjoismaiden tiheimmin asutettu kaupunki ja alati kehittyvä teknologiakeskus. Uuden pelistudion myötä Ubisoft uskoo tulevaisuudessa työllistävänsä Ruotsissa peräti 300 työntekijää.

Sekä Tukholmassa toimiva Ubisoft Stockholm että malmöläinen Massive Entertainment molemmat hakevat lisää työvoimaa toimipisteisiinsä. Työnhakuun voi tutustua osoitteissa https://www.ubisoft.com/en-US/careers/search.aspx?location=stockholm (Tukholma) ja http://www.massive.se/jobs/ (Malmö).

Lisätietoja
www.ubi.com
http://bit.ly/2wGxGY3 (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja, Rayman ja Far Cry. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2016-2017 oli 1,460 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.