Alien: Covenant -elokuvan mainosvideo esittelee Walterin

On aika tavata Walter. Hän on kuin yksi meistä omalla eläväisellä tavallaan. Walter ei kuitenkaan ole ihminen, vaikka hän siltä näyttääkin. Weyland-Yutani -yhtiön upea synteettinen luomus on täydellinen apulainen ja kumppani monenlaisiin tarkoituksiin, koska hänet on kalibroitu omistajansa tarpeiden ja halujen mukaiseksi. Älykkyytensä hän saa AMD Ryzen -suorittimesta. Walter on tehty palvelemaan. Tilaa omasi osoitteesta http://www.meetwalter.com.

Alien: Covenant -tieteiskauhuelokuvan mainosvideo tuo näytille Michael Fassbenderin näyttelemän Walterin ja hänen luomisprosessinsa. Pariminuuttisessa videossa nähdään kuinka hienovaraista, tarkkaa ja huoliteltua Walterin rakentaminen on. Walter nostaa keinotekoisen inhimillisyyden täysin uudelle tasolle.

YouTube-videon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/B4Cmf4BuNgg.

Alien: Covenant
Ridley Scott tekee paluun luomaansa maailmaan Alien: Covenant -elokuvassa, joka on uusi luku hänen uraauurtavassa Alien-sarjassaan. Siirtokunta-alus Covenantin miehistö on matkalla galaksin kauimmaisella laidalla sijaitsevalle planeetalle, jonka he uskovat olevan koskematon paratiisi, mutta joka todellisuudessa onkin synkkä ja vaarallinen. Kohdatessaan ennennäkemättömän uhkan miehistön täytyy yrittää tuskaisaa pakoa.

Alien: Covenant -elokuvan on ohjannut Ridley Scott. Päärooleissa nähdään Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander England ja Benjamin Rigby. Elokuva saa ensi-iltansa 17. toukokuuta 2017 elokuvateattereissa kautta maan. Elokuvan ikärajaa ei ole vielä vahvistettu.

Lisätietoja
http://www.foxmovies.com/movies/alien-covenant
https://foxgroup.box.com/s/nyezczpw9bnaew8ij17zqbmgbkt3wmtd (kuvia)
https://www.youtube.com/playlist?list=PLYLFUdQJCarnCQH3l8pKiKGDMwr1Thz8f (aiemmat Alien: Covenant -trailerit)

Lisätietoja elokuvasta antaa
SF Studios
Julia Railosvuo
050 4116 116
julia.railosvuo@sfstudios.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.