Musopia on saavuttanut 1,5 miljoonaa latausta ja aikoo mullistaa miljardien kitarabisneksen

Helsinkiläisen Musopia Oy:n musiikkisovelluksia on ladattu jo yli 1,5 miljoonaa kertaa. Kitaransoiton harrastajat ovat kokeneet onnistumisen iloa älypuhelimiensa opastuksella nopeammin kuin koskaan ennen. Musopia on onnistunut myös kehittämään yritysmyyntiään yhteistyöllä soitinvalmistajien kanssa.

Musopia kehittää musiikkisovelluksia kuluttajien ja yritysasiakkaiden tarpeisiin. Mobiilisovellukset FourChords, Justin Guitar Beginner Song Course ja Ukeoke ovat tuoneet kuluttajien ulottuville nopean ja viihdyttävän tavan oppia soittamaan oikeaa kitaraa ilman vaivalloista perinteistä harjoittelua. Musopian asiakkaita ovat lisäksi musiikkialan yritykset, erityisesti soitinvalmistajat.

Alan ongelmana on soittamisen oppimisen vaativuus. Kitaravalmistajien mukaan 90 prosenttia aloittelevista soittajista lopettaa ennen kuin oppii soittamisen alkeet. Musopian käyttäjistä 83 prosenttia on kertonut sovelluksen auttavan heitä jatkamaan harjoittelua. Jos lopettaneiden määrä kyetään Musopian sovellusten avulla laskemaan noin 20 prosenttiyksiköllä, niin kitarabisnes voi jopa kolminkertaistua nykyisestä.

”Musiikkiala on rajuissa muutoksen tuulissa ja digitaalisuus muuttaa oppimista”, kommentoi toimitusjohtaja Topi Löppönen. ”Musopia on vahvasti mukana näissä muutoksissa ja tarjoaa uusia ratkaisuja soittamisen opetteluun. Kumppanimme Justin Sandercoe on maailman tunnetuin kitaranopettaja ja hänen opetusmetodinsa toimivat. Olemmekin jo saaneet merkittäviä tuloksia aikaan ja kasvuvauhtimme on kiihtynyt merkittävästi viimeisen puolen vuoden aikana.”

Uusi tapa oppia
Uusi Justin Guitar Beginner Song Course by FourChords yhdistää Musopian ja Justinin vahvuudet yhdeksi mobiilisovellukseksi. Justinin 20 vuoden aikana keräämä tietämys kitaransoiton opettamisesta on muunnettu interaktiiviseen muotoon ja yhdistetty Musopian kehittämän kitarakaraoken tyyliin esittää kappaleet helpossa muodossa. Näin syntynyt sovellus on helposti pureskeltava oppimispolku ja hauska tapa oppia soittamaan kitaraa.

”Musopia tarjoaa hienon alustan opetusmenetelmieni jakamiseen kaikkialle maailmassa. Yhdessä olemme onnistuneet paketoimaan kokonaisuuden, joka on helppo, hauska ja nopea tapa ottaa kitara haltuun”, kommentoi Justin Sardercoe. ”Soittamisen opettelun on oltava hauskaa ja palkitsevaa. Siksi sovelluksellamme voi jo muutaman soinnun opettelun jälkeen soittaa kitaraa taustamusiikin tahdissa.”

Sijoittajatapahtuma
Musopialla on parhaillaan menossa osakeanti ja siksi yritys järjestää Helsingin Musiikkitalossa 26.1.2017 sijoittajatapahtuman, jossa kerrotaan yrityksen tähänastinen kasvutarina ja kasvustrategian nuotitus. Iltaohjelman aikana keskitytään musiikkialan suuriin trendeihin ja alan tuleviin murroksiin. Lisäksi kerromme millaisia mahdollisuuksia murrokset tarjoavat innovatiivisille yrityksille, miten big dataa voi hyödyntää soitinbisneksessä ja mikä on Musopian menestyksen salaisuus. Tilaisuuteen voi osallistua myös median edustajia. Lisätietoja ja ilmoittautumiset tapahtumaan osoitteessa http://musopia.net/sijoittajat.

Lisätietoja
http://www.musopia.fi
http://bit.ly/2jRbHHw (kuvia)
https://youtu.be/0I2F8CDpqWU (esittelyvideo)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.