PAN Vision Finland Oy on tuonut Farming Simulator 17 -maanviljelypelin myyntiin tänään. Pelikonsoleille ja pc-tietokoneille julkaistu peli sisältää uusina asioina muun muassa naisfarmarit, possut, junat ja suomalaiset Valtra-traktorit.

FS17box

Virtuaalinen maanviljely ja karjanhoito ovat pitäneet miljoonia pelaajia otteessaan jo usean vuoden ajan. Farming Simulator -pelisarjasta on tullut tavallista peliä isompi ilmiö, kun lukemattomat pelaajat ovat viljelleet maata, kasvattaneet karjaa ja laajentaneet maatilojaan niin yksin kuin muidenkin pelaajien kanssa.

Farming Simulator 17 jatkaa suosittua pelisarjaa sisällyttämällä peliin aiemmista osista tuttuja kulkuneuvoja, laitteita ja eläimiä. Samalla tuodaan mukaan täysin uusia ominaisuuksia ja kappakaupalla lisää tekemistä.

Yksi uusista piirteistä on ensimmäistä kertaa mahdollisuus pelata naispuolisella hahmolla. Uudistuksen myötä niin pelaajan oma hahmo kuin palkkatyöläisetkin voivat olla kumpaa sukupuolta tahansa. Pelaajan omaa hahmoa voi muokata omien vaatemieltymysten osalta ja räätälöidä ulkonäköä eri tavoin.

Karjanhoitopuolella valikoima kasvaa kärsänmitalla, sillä nyt mukana ovat myös porsaat. Sikafarmari voi possujen ohessa hoitaa entuudestaan tuttuja eläinlajeja, kuten liha- ja siipikarjaa. Farmilla voi yhä kasvattaa lukemattomia eri viljelykasveja, joita on mukana entistä enemmän.

Myös konehalliin on tullut paljon uusia kulkuneuvoja ja työkoneita. Niitä on mukana kaikkiaan yli 250 erilaista peräti 75 eri valmistajalta. Kaikki tärkeimmät valmistajat ovat mukana ja uusia nimiä entisten lisäksi ovat Challenger, Fendt, Massey Ferguson ja kotimainen Valtra!

Farming Simulator 17 tarjoaa ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa mahdollisuuden ajaa junalla. Sen avulla suuretkin kuormat omalta maatilalta kulkevat helposti ja varmasti myyntiin. Näistä saaduilla tuloilla oman farmin kasvattaminen ja uusien työkoneiden hankkiminen vievät maanviljelijän uraa entistä pidemmälle. Juna onkin tarpeen, sillä peli tarjoaa viljelyyn ja karjan kasvatukseen kaksi valtavaa ja toisistaan poikkeavaa pelialuetta uudella Goldcrest Valleyn alueella.

Farming Simulator 17 on avoimen pelimaailman kokemus, joka sopii niin uusille pelaajille kuin vanhoille konkareille. Aiempien osien lailla pelissä on yksinpelin lisäksi moninpeli. Farming Simulator 17 sisältää myös erillisen tuen pelin epävirallisille laajennuksille eli modeille.

Hinnat ja saatavuus
Farming Simulator 17 julkaistiin tänään sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 49 ja 35 euron kuluttajahinnoin. Pelistä tulee saataville myös Collector’s Edition -erikoispainos PC-tietokoneille. Se sisältää itse pelin lisäksi Valtra-traktorin miniatyyrin, upeasti painetun The Art of Modding -kirjan, pelin tekemisestä ja pelin modaamisesta kertovan videon ja paljon muuta keräilytavaraa ja ladattavaa lisämateriaalia. Farming Simulator 17 Collector’s Editionin kuluttajahinta on 49 euroa. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä
www.farming-simulator.com
www.panvision.com/pelit
https://youtu.be/VhuC2QDPc_A (pelin julkaisutraileri)
http://bit.ly/2bfQNm5 (tuotekuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Vuodesta 2001 PAN Visionin on omistanut KF-ryhmä, joka on merkittävä toimija vähittäismyynnin saralla pohjoismaisilla markkinoilla. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.