Jimm’siltä ensimmäisenä tietokonekauppana yksilöllistä palvelua ympäri vuorokauden

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) on tänään aloittanut ympärivuorokautisen henkilökohtaisen asiakaspalvelun.

Jimms_Gamer

Jimm’s syntyi 15 vuotta sitten palvelemaan tietokonepelaajien ja -harrastajien tarpeita. Siitä asti se on panostanut erityisesti asiantuntevaan asiakaspalveluun ja tehokkaaseen logistiikkaan. Nyt asiakaspalvelun tasoa nostetaan entisestään.

”Jimm’sin uskollinen asiakaskunta ansaitsee vain parasta. He tarvitsevat asiantuntevaa ja henkilökohtaista asiakaspalvelua, koska heitä eivät markettimikrot kiinnosta. He ovat perehtyneet tietokoneiden syvällisempään sielunelämään ja odottavat, että asiakaspalvelu on sen mukaista”, kommentoi Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Siksi olemme rekrytoineet lisää henkilökuntaa ja kouluttaneet heitä laaja-alaisemmin vastaamaan uusiin haasteisiin. Olemme ylpeitä voidessamme palkata lisää paikallista ja asiantuntevaa väkeä emmekä ulkoista asiakaspalvelua muualle.”

”Verkkoasiakkaiden vuorokausirytmi on perinteisistä shoppailijoista täysin poikkeava. Suurin osa Jimm’sin verkkomyynnistä tapahtuu työpäivän jälkeen iltaisin. Näin asiakaspalvelun paineet kasvavat iltaa kohti mentäessä”, kommentoi Jimm’sin asiakaspalveluesimies Toni Salmi. ”Uusi ympäri vuorokauden toimiva asiakaspalvelumme tasaa näitä paineita ja parantaa asiakaskokemusta entisestään.”

Jimm’sin ympärivuorokautinen asiakaspalvelu parantaa asiakaskokemusta myös parempien hankintojen kautta. Henkilökohtainen ja asiantunteva asiakaspalvelu takaa, että asiakas saa juuri tarvitsemiaan tuotteita. Lisäksi tuotteiden toimitus nopeutuu, kun tilauksia voidaan käsitellä vuorokauden kaikkina aikoina. Ongelmatilanteissa asiakkaalle voidaan tiedottaa asioista aiempaa nopeammin.

Erityisesti räätälöidyt tietokoneet ovat koko yrityksen ylpeyden aihe. Niiden räätälöinnissä ympärivuorokautinen asiakaspalvelu voi auttaa tilausta tehtäessä vaikkapa keskellä yötä.

Myös yritysasiakkaille asiakaspalvelun tavoittaminen mihin aikaan tahansa on tärkeää. Monille yrittäjille myöhäisilta tai varhainen aamu ovat ainoita ajankohtia, jolloin voi keskittyä laitetarpeisiin.

Jimm’sin ympärivuorokautinen asiakaspalvelu toimii verkossa, puhelimessa ja sosiaalisessa mediassa. Jatkossa tullaankin näkemään entistä ajankohtaisempia ja nopeampia aktiviteetteja myös sosiaalisessa mediassa.

Lisätietoja
http://www.jimms.fi
http://www.facebook.com/jimmspcstore
http://twitter.com/Jimms_fi
http://www.instagram.com/jimmspc/
http://murobbs.muropaketti.com/threads/sinae-hyoedyt-siitae-mitae-jimms-tietaeae.760477/
http://bit.ly/22ouSHS (Jimm’s-historiikki ja kuvia)

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2015 liikevaihto oli noin 33,5 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 43 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa http://www.jimms.fi.

One thought on “Jimm’siltä ensimmäisenä tietokonekauppana yksilöllistä palvelua ympäri vuorokauden

  1. Kukahan kuluttaja-asiakas tarvitsee Aspasta teknistä apua tyyliin kello 23:00?
    Jos alan vannoutuneen harrastajan itsekasatun koneen kova/emolevy vaikka hajoaa illalla / viikonloppuna, kesken parhaan verkkopelisession, on parempi marssia suoraan alan liikkeeseen ostamaan uusia osia. Tämän Verkkokauppa.Com on kivasti huomannut omassa 24h kioskista josta saa uusia varaosia, vaikka pyhäpäivänä, jolloin kusti ei polje. Itse laittaisin Turun Jimmsiltä edelleen paukkuja tilausten toimitusnopeuteen.
    Jimmsin ilmaiset postikulut esim. SmartPost pakettiautomaatteihin ovat ihan loistava juttu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.