Jimm’s DOOM GTG -pelitietokone on legenda!

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) on julkaissut pelitietokoneen, joka on yhtä legendaarinen kuin kaikkien aikojen toimintapeli DOOM.

Jimms_DOOM1

Jimm’s DOOM GTG -pelitietokone tarjoaa parhaan mahdollisen pelikokemuksen DOOM-toimintapelin kanssa. Uusi versio legendaarisesta ja alun perin vuonna 1993 julkaistusta ensimmäisen persoonan räiskintäpelistä ilmestyi viime viikolla. Nyt pelistä voi nauttia sille sovitetun pelitietokoneen kanssa.

DOOM-pelin on kehittänyt legendaarinen studio id Software, joka on ensimmäisen persoonan ampumapelien pioneeri. Uusi DOOM on säilyttänyt juurensa ja palaa takaisin brutaalisen hauskana, mutta myös haastavana modernina räiskintäpelinä. Areenataisteluissa on säälimättömiä demoneja ja massiivista tuhoa aiheuttavia aseita. DOOM tarjoaa intensiivisen pelikokemuksen, pelasi sitä sitten yksinpelinä tai lukuisissa moninpelitiloissa.

”Aivan kuten DOOMin ensimmäisetkin versiot, toimii uusi versio edelleen mittarina pelitietokoneen todellisista tehoista. DOOMin kanssa ei varmasti liian tehokasta tai kallista pelitietokonetta voi olla olemassakaan. Tietokonetta hankittaessa voi kuitenkin helposti keskittyä vääränlaiseen tehoon. Siksi olemme suunnitelleet ja räätälöineet pelitietokoneen nimenomaan DOOMia varten, jotta hinta ja laatu kohtaisivat optimoidusti”, kommentoi Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen.

Tasapainoisen ja toimivan Jimm’s DOOM GTG -pelitietokoneen avulla pelaaja teilaa demonit vaivatta ja nousee taisteluareenoiden kuninkaaksi.

Jimm’s DOOM GTG -pelitietokoneen asearsenaali on rakennettu Asus Z170-A -emolevyn ympärille. Tärkeimpänä aseena on käytetty neljän gigahertsin Intel Core i7-6700K -suoritinta ID-Cooling SE 214 -jäähdyttimellä. Lisäruutia tuovat Asus NVIDIA GeForce GTX 970 Stix DirectCU II -näytönohjain neljän gigatavun GDDR5-näyttömuistilla ja kahdeksan gigatavun nopea Crucial Ballistix Sport LT DDR4 -keskusmuisti. Nopean kokonaisuuden viimeistelee Kingstonin 480 gigatavun SSD-massamuisti.

Kokonaisuus on paketoitu näyttävään Cooler Master Silencio 550 -tornikoteloon, jonka ulkokuorta koristaa huikean tyylikäs DOOM-kuviointi. Tietokoneen mukana toimitetaan luonnollisesti uunituore DOOM-peli ja esiasennettu Windows 10 Home -käyttöjärjestelmä.

Jimm’s DOOM GTG on myös NVIDIA VR Ready eli se täyttää NVIDIAn virtuaalitodellisuuteen liittyvät laitevaatimukset. Tietokoneen lisäksi virtuaalitodellisuuden hyödyntämiseen tarvitaan erikseen hankittavat virtuaalilasit ja niihin sopiva ohjelmisto.

Saatavuus ja hinnoittelu
Jimm’s DOOM GTG on tilattavissa välittömästi 1 499 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä. Keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet.

Lisätietoja
http://www.jimms.fi/fi/Product/Show/120569/
http://bit.ly/1sgQniJ (tuotekuvia)
http://doom.com (DOOM-pelin kotisivu)

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2015 liikevaihto oli noin 33,5 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 43 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa http://www.jimms.fi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.