LaCie 12big on maailman suurin pöytäkiintolevy

Maailman johtava tallennusratkaisujen toimittaja, Seagate Technology julkaisi eilen Las Vegasin NAB Showssa mammuttimaisella 96 teratavun tallennuskapasiteetilla ja salamannopealla Thunderbolt 3 -tiedonsiirrolla varustetun LaCie 12big -pöytäkiintolevyn.

lacie_12big

LaCie 12big on maailman suurin ulkoinen pöytäkiintolevy mammuttimaisella 96 teratavun tallennuskapasiteetillaan! Se tulee saataville 48, 72 ja 96 teratavun tallennuskapasiteeteilla. LaCie 12big voi tallentaa enimmillään peräti 100 tuntia 4K-videota (ProRes 444 XQ) RAID 5 -tilassa. Kokonaisuus hyödyntää 12 Seagaten Enterprise-luokan sisäistä kiintolevyä, joissa on 256 megatavun välimuisti ja 7 200 kierroksen pyörimisnopeus minuutissa. Kiintolevyt on suunniteltu nopeiksi, luotettaviksi ja kestäviksi, vaikka niitä käytettäisiin 24 tuntia päivässä seitsemänä päivänä viikossa. Koko järjestelmällä kiintolevyineen on viiden vuoden rajattu laitetakuu.

LaCie 12big käyttää liitäntänä salamannopeaa Thunderbolt 3 -liitäntää, joka kykenee peräti 2 600 megatavun tiedonsiirtonopeuteen sekunnissa. Näin tallennusjärjestelmä soveltuu täydellisesti huipputason 4K- ja 6K-videotuotantoon sekä muihin raskasta tiedontallennusta vaativiin käyttökohteisiin. Thunderbolt 3 -liitäntä mahdollistaa myös kahden 4K-näytön tai yhden 5K-näytön ketjuttamisen LaCie 12big -kiintolevyn kautta.

Tyylikäs alumiinikoteloitu LaCie 12big vie pöytätilaa vain tablettilaitteen verran. Tukeva kotelo haihduttaa myös tehokkaasti lämpöä ja sisällä olevat neljä hiljaista tuuletinta takaavat kiintolevyjen vakaan lämpötilan. Kotelon takana on Thunderbolt 3- ja USB-C-liitännät monipuolista liitettävyyttä varten. LaCie 12big on yhteensopiva myös USB 3.0 -liitäntäisten tietokoneiden kanssa.

Saatavuus ja hinnoittelu
LaCie 12big tulee saataville ensi kesänä 48, 72 ja 96 teratavun tallennuskapasiteeteilla. Suositushinnat vahvistetaan myöhemmin.

Lisätietoja
http://www.lacie.com/gb/en/products/raid/12big-thunderbolt-3/
https://youtu.be/9Pl7xM6atCQ (esittelyvideo)
https://youtu.be/L0NTOvgGs5w (mainosvideo)
http://bit.ly/1SVpJlu (tuotekuvia)

LaCie
LaCie on Seagate Technologyn omistama korkeantason tuotemerkki, jonka alla kehitetään parhaita tallennusratkaisuja valokuvaajille, videokuvaajille, audioammattilaisille ja muille tehokäyttäjille. LaCie tarjoaa johtavaa tekniikkaa, tehoa, laatua ja asiakaspalvelua, joiden ansiosta käyttäjät voivat toteuttaa omat luovat visionsa. LaCie erottuu kilpailijoistaan keskittymällä muotoiluun, tekniseen tehokkuuteen ja pitkän aikavälin luotettavuuteen. LaCie on vuodesta 1992 alkaen tehnyt yhteistyötä visionääristen tuotesuunnittelijoiden kanssa. Näitä ovat olleet sekä yritykset Ziba Design ja Porsche Design GmbH että tunnetut suunnittelijat Karim Rashid, Ora-ÏIto ja Philippe Starck. Viimeiset 15 vuotta LaCie on tehnyt läheistä yhteistyötä skotlantilaisen tuotesuunnittelija Neil Poutonin kanssa. Näiden suunnittelijoiden kyvykkyys takaa, että käyttäjät saavat tuotteen, jossa yhdistyvät huippumuotoilu ja laadukas teknologia. Lisätietoja osoitteessa http://www.lacie.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.