Ubisoft, Xbox ja ESL yhteistyössä elektroniseen urheiluun

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com), Xbox ja ESL yhdistävät voimavaransa elektronisessa urheilussa. Maailman suurin elektronisen urheilun järjestö ESL järjestää Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League -kilpailun Xbox One -pelikonsoleille ja PC-tietokoneille. Kansainvälinen kisaohjelma käynnistyy maaliskuun ensimmäisellä viikolla.

R6_Pro_League_eSports

Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League on iso askel sekä Ubisoftille että kaikille pelisarjan faneille kautta maailman.

”Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on luotu alunperinkin kisailumielessä”, kommentoi pelin luova johtaja Xavier Marquis Ubisoft Montreal -pelistudiolta. ”Olemme innoissamme tehdessämme yhteistyötä ESL:n kanssa, joka on yksi elektronisen urheilun merkittävimpiä tekijöitä. Näin voimme tarjota Rainbow Six Siegen faneille kilpapelaamista pelissä, jota he rakastavat.”

Tom Clancy’s Rainbow Six Pro Leaguen ensimmäinen kausi – Season One – käynnistyy Intel Extreme Masters -tapahtumassa Puolan Katowicessa 4. maaliskuuta. Euroopan-kisat käynnistyvät kahdeksan PC-ottelun voimin ja jatkoa on luvassa Pohjois-Amerikassa myöhemmin. Myös Xbox-pelikonsolilla käytävien otteluiden aikataulut varmistetaan myöhemmin.

Tom Clancy’s Rainbow Six Pro Leaguen ensimmäisen kauden palkintopotti on yhteensä 100 000 dollaria. Kisa kattaa ottelut Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa sekä PC-tietokoneilla että Xbox One -pelikonsoleilla. Jokaisen kauden päätteeksi sekä Euroopan että Pohjois-Amerikan voittajajoukkueet kohtaavat toisensa live-tapahtumassa ja kisaavat 50 000 dollarin palkintopotista. Finaalikisat ovat luvassa erikseen sekä PC- että Xbox One -pelialustoille.

Lisätietoja kisaohjelmasta ja karsinnoista löytyy osoitteesta http://rainbow6.ubi.com/siege/en-NORDIC/competition/index.aspx

Pelaajat voivat järjestää joukkueensa ja aloittaa harjoittelunsa viikoittaisissa cup-kisoissa osoitteessa http://play.eslgaming.com/rainbowsix

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege julkaistiin sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 1. joulukuuta 2015. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja internetissä
http://www.rainbow6.com
http://bit.ly/1IB5Fov (tuotekuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. http://www.ubisoftgroup.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.