Helpotusta autoilijan arkeen PURO-puhelintarvikkeilla

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group on tuonut myyntiin italialaisen PUROn kätevät ja tyylikkäät älypuhelinten autotarvikkeet.

PURO Car Accessories  (13)

PUROn uudistunut älypuhelinten tarvikevalikoima sisältää myös autojen kiinnitysratkaisuja ja latureita. Älypuhelinten alati laajenevat käyttömahdollisuudet tekevät puhelinten hyödyntämisestä entistä monipuolisempaa. Esimerkiksi puhelintoimintojen ohella käytettävät kartta- ja navigointitoiminnot ovat korvanneet yhä useammalla autoilijalla perinteisen navigaattorin käytön.

Samalla yhä useampi autoilija säilyttää puhelintaan siten, että sen navigointikäyttö on ajaessa hankalaa tai jopa vaarallista. PUROn kätevät kiinnitysratkaisut ovat oiva ja turvallinen vaihtoehto älypuhelimen autokäyttöön.

PUROn tarvikevalikoiman autolaturit puolestaan soveltuvat sekä puhelinten että tablettilaitteiden lataamiseen. Näin sekä kuljettaja että muut matkustajat pysyvät tyytyväisinä matkalla, kun virtaa riittää kaikkien matkalaisten hyöty- ja viihdelaitteisiin.

PURO Car Holders -tuotesarja koostuu useista erilaisista älypuhelinten kiinnitysratkaisuista. Mallista riippuen ne voidaan kiinnittää tuulilasiin imukupilla tai kojelaudan tuuletinaukkoihin erityisellä kiinnitysmekanismilla. Kiinnitysratkaisut eivät jätä mitään jälkiä autoon ja ne on helppo irrottaa tarpeen vaatiessa. Kaikki PUROn kiinnitysratkaisut sopivat useimmille saatavilla oleville älypuhelinmalleille.

Jatkuva älypuhelimen käyttö kuluttaa virtaa melkoisesti. Etenkin nettiyhteyttä ja paikannustietoja käyttävät navigointiohjelmat sekä monet sovellukset imevät pitkillä matkoilla nopeasti älypuhelimen akun varauksen. PUROn tyylikkäät, monikäyttöiset ja tehokkaat autolaturit ovatkin erinomainen ratkaisu älypuhelimen tai tablettilaitteen lataamiseen suoraan auton tupakansytyttimen kautta.

PUROn autolaturivalikoima kattaa jopa kolmen usb-liitännän malleja. Jokaisesta PUROn laturista löytyy vähintään yksi supertehokas usb-liitäntä, joka lataa tyhjän akun jopa puolilleen vain noin puolessa tunnissa. Mallien tehot vaihtelevat 12 watin pienlatureista kolmen usb-liitännän, 25 watin ja 5,1 ampeerin teholatureihin. Värivaihtoehtoja ovat musta ja valkoinen mallista riippuen.

Kaikki PUROn kiinnitysratkaisut ja älypuhelinlaturit ovat helppokäyttöisiä yleismalleja, jotka ovat yhteensopivia useimpien myynnissä olevien älypuhelinmallien kanssa.

Saatavuus ja hinnoittelu
PURO Car Holders -kiinnitysratkaisut ja PURO Fast Charger -laturit ovat myynnissä 14,95 eurosta ylöspäin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3APuro%3APuro%24 (tuotevalikoima)
http://www.puro.it/en/drive-in-safe
http://bit.ly/1SXWnXu (tuotekuvia)

Aurora Group Finland Oy, Iikka Buss, ibu@auroragroup.eu

Puro
Puro on perustettu vuonna 2002 Italian Modenassa. Se tuottaa tyylikkäitä ja korkealuokkaisia lisätarvikkeita pääosin älypuhelimille ja tablettilaitteille. Puro on taitava lisäämään muoti- ja muotoiluelementtejä teknologiatuotteisiin. Siksi se on erinomainen valinta niille, jotka kaipaavat massasta erottuvia lisätarvikkeita. Lisätietoja osoitteessa http://www.puro.it.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa http://www.auroragroup.fi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.