Jimm’s päivitti pelitietokoneensa uusilla NVIDIA GTX 960 -näytönohjaimilla

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) on päivittänyt NVIDIA GTX 760 -näytönohjaimia hyödyntäneet pelitietokoneensa käyttämään viime torstaina julkaistuja NVIDIA GTX 960 -näytönohjaimia. Uutuudet ovat esillä ensi viikonlopun Assembly Winter -pelitapahtumassa.

Jimms_Gamer

”Syksyllä julkaistut NVIDIAn GTX 970- ja GTX 980 -näytönohjaimiin perustuvat tehokoneet kävivät joulumarkkinoilla kaupaksi todella hyvin. Nyt odotamme innolla miten Assembly Winter -pelitapahtumassa esillä olevat uutuuskoneet otetaan vastaan”, kommentoi Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen.

NVIDIA GTX 960 -näytönohjaimet perustuvat toisen sukupolven NVIDIA Maxwell -teknologiaan ja tarjoavat näin suorituskykyistä ja tehokasta vääntöä pelaajien tarpeisiin. Maxwell-teknologian ansiosta GTX 960 kykenee jopa ultrateräväpiirtoiseen 4K-tarkkuuteen ja osaa myös skaalata äärimmäisen tarkan kuvan alaspäin näytön tarkkuudelle sopivaksi kuvanlaatua kuitenkaan huonontamatta. MFAA-ominaisuuden ansiosta kuvan reunat ovat entistä tasaisemmat ja terävämmät, eikä vanhempien näytönohjainten sahalaitaisesta grafiikasta ole tietoakaan.

Maxwell-arkkitehtuurin ansiosta GTX 960 suoriutuu erittäin hyvin myös virtuaalitodellisuuden tarpeista, jonka vallankumous pelien osalta on käytännössä jo tätä päivää. Paranneltujen valaistusominaisuuksien ansiosta GTX 960 suoriutuu entistä paremmin realististen valaistuksien ja varjostuksien mallintamisesta. Pelaajille tämä välittyy jälleen entistä aidomman tuntuisena kuvana ja liikkeenä.

Saatavuus ja hinnoittelu
Uusittuja pelikonemalleja on tällä hetkellä saatavana kahdeksan erilaista. Niissä on otettu huomioon eritasoisten pelaajien tarpeet ja mieltymykset. Valikoiman ominaisuudet ja tehot kasvavatkin asteittain 1 169 euron monitoimilaitteesta aina 5 069 euron huipputehokkaaseen pelimammuttiin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä ja keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet.

Assembly Winter
Jimm’s on jälleen mukana ensi viikonlopun Assembly Winter -pelitapahtuman sponsorina ja osastolla on eri valmistajien huipputarjouksia. Esimerkiksi Kingston tuo ensimmäisenä Euroopassa Assemblyssä myyntiin HyperX Cloud II -pelikuulokkeet hintaan 89 euroa. Osastolla järjestään myös pikakilpailuja ja muuta ohjelmaa. Lisäksi PC-klinikalle voi tuoda ilmaiseksi tietokoneen tutkittavaksi ja korjattavaksi. Vain mahdolliset vaihdettavat osat veloitetaan erikseen.

Lisätietoja
http://bit.ly/jimmsgtx960
http://www.jimms.fi/assembly
http://bit.ly/1uVJJKv (tuotekuvia)
http://youtu.be/2Ya9Ymbc6tc (NVIDIA GTX 960 -esittelyvideo)

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2013 liikevaihto oli noin 28 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 38 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa http://www.jimms.fi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.