Tulevaisuuden sotilaille tuplakultaa Kevin Spaceyn johdolla

FIGMA on myöntänyt Call of Duty: Advanced Warfare -toimintapelille kaksi kultalevyä osoituksena yli 10 000 kappaleen myynnistä PlayStation 4:lle ja PlayStation 3:lle.

Web

”Call of Duty -pelisarja sai uutta tulivoimaa, kun pelin kehittelyssä siirryttiin 3 vuoden sykliin ja pelisarjan vetovoima kasvoi entisestään”, iloitsee Activision Blizzardin Johanna Strunke. ”Erityisen kiinnostavaksi pelin tekee juuri Golden Globen voittanut Kevin Spacey sekä uudet lisäosat, joista ensimmäinen ’Havoc’ tuo mukanaan Exo Zombiet. Eikä kukaan luonnollisestikaan voi elää ja pelata ilman omaa widowmakeria.”

Call of Duty: Advanced Warfare vie pelaajan tulevaisuuden taistelutantereille ja luvassa onkin uuden aikakauden alku suositulle pelisarjalle. Pelissä on tarjolla ajan saatossa kehittynyt maailma ja sotaa käydään pääosin tämän päivän sotimistavoilla, mutta kehittyneellä teknologialla, jolla pystyy tekemään massiivista tuhoa. Pelissä on mukana myös palkittu näyttelijä Kevin Spacey, joka näyttelee maailman suurimman yksityisen armeijan perustajaa Jonathan Ironsia.

Call of Duty: Advanced Warfare on saatavilla sekä PlayStation 3-, PlayStation 4-, Xbox 360- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI18.

Lisätietoja internetissä
http://www.figma.fi
http://www.facebook.com/figmasuomi
http://www.twitter.com/figmasuomi
http://www.callofduty.com/advancedwarfare

ANGI & FIGMA
ANGI on pohjoismainen videopelien julkaisijoiden ja jakelijoiden etujärjestö. Sen tehtävänä on edistää pelikauppaa, viestiä alasta ja sen tarpeista sekä kehittää alan positiivisia mielikuvia.

ANGIn jäseniä ovat Activision-Blizzard, Bergsala, Electronic Arts, Game Outlet, Koch Media, Microsoft, Nordic License, Namco Bandai Partners, Nordisk Film, PAN Vision, Ubisoft, Walt Disney Company ja Warner Brothers.

FIGMA edustaa ANGIa Suomessa. Se julkaisee Suomen virallista listaa, joka on GfK:n kokoama myyntitilasto Suomen suosituimmista peleistä. Lista ilmestyy viikoittain. Listat kootaan satojen pelikauppojen lähettämien myyntiraporttien pohjalta. Mukana ovat seuraavat pelikaupat: Anttila, CDON, Discshop, Expert, Gamestop, K-Citymarket, Kärkkäinen, Musta Pörssi, Viihdepysäkki, Prisma, Stockmann, Tekniset, Verkkokauppa.com ja Veljekset Keskinen. Lista ja pelimyyntitilastot löytyvät osoitteesta http://www.figma.fi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.