Kotimaisen RedLynxin Trials Fusion on nyt saatavana

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) tuo kauan odotettua jatkoa huippusuositulle Trials Evolutionille. Suomalaisen RedLynx-pelistudion tekemä Trials Fusion tarjoaa kaikkea entistä enemmän ja isommalla vaihteella.

Trials_fusion

Meno yltyy edeltäjäänsä hurjemmaksi vauhdikasta kisailua, tasoloikintaa ja hallittua taitotemppuilua yhdistävässä Trials Fusion -pelissä. Trials-pelisarjalle ominaiseen tapaan luvassa on lukematon määrä erilaisia ratoja eritasoisilla esteillä.

Pelaajan roolina on suorittaa moottoripyörällään näitä ratoja mahdollisimman nopeassa ajassa, sillä kello käy koko ajan ja vain nopeimmat ajajat pääsevät maailmanlaajuisesti päivittyvän ennätyslistan kärkeen.

Trials Fusion rakentuu edeltäjiensä lailla äärimmäisen koukuttavalle pelimekaniikalle, joka perustuu fysiikan lakien oikeanlaiseen hyödyntämiseen ja tarkkaan ajoittamiseen. Näitä ominaisuuksia käytetään myös uudella tavalla Trials Fusionin FMX-temppujärjestelmässä, joka mahdollistaa ajajan käskyttämiseen mitä erilaisimpiin temppuihin hurjien ilmalentojen aikana.

Pelaajan ei myöskään tarvitse tyytyä sinänsä monipuoliseen valmisratojen valikoimaan, sillä mukana tulee fanien suosima kenttäeditori. Sen avulla pelaajat voivat luoda haluamiaan ratoja mielikuvituksensa ja taitojensa puitteissa. Itse tehtyjä ratoja voidaan myös jakaa muille pelaajille Trials Fusion -yhteisön kautta.

Riippumatta siitä haluavatko pelaajat kokea Trials Fusionin haasteet yksin, kaverin kanssa tai maailmanlaajuisissa turnauksissa, kisailu paremmista tuloksista on loppumatonta. ”Vielä yksi yritys…” on tuttu mantra Trials Fusionin pelaajille.

Hinta ja saatavuus
Trials Fusion on saatavilla Xbox One- ja Xbox 360 -pelikonsoleille digitaalisena latausversiona Xbox Live Games Storesta ja PlayStation 4 -pelikonsolille PSN-kauppapaikasta 19,99 euron hintaan.

Trials Fusionin PC-latausversio ja kaikkien pelialustojen fyysiset julkaisut julkaistaan 24. huhtikuuta. Fyysiset pelijulkaisut sisältävät pelin lisäksi kausikortin ja bonusesineitä. Fyysinen julkaisu on saatavilla 39,99 euron hintaan. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja
http://www.trialsgame.com
http://bit.ly/1eVZCrp (tuotekuvia)
http://www.youtube.com/playlist?list=PLBnrd5k2F2IMdjKuuNn1m6NajwVIJBldM (esittelyvideoita)

RedLynx, Taija Kanerva, Public Relations Coordinator, taija.kanerva@ubisoft.com

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. http://www.ubisoftgroup.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.