Finnish Music Startups 2/2014

Finnish Music Startups laajenee kansainväliseksi!
Finnish Music Startups goes global!

fms-logo

flag_fin_150Nykymuodossaan runsaan vuoden ikäinen Finnish Music Startups on kasvanut jo 35 kasvuyrityksen aktiiviseksi kollektiiviksi. Nyt laajennamme toimintamme kansainväliseksi! Tänään julkaistu viimeisin uutiskirje on tuotettu ensimmäistä kertaa myös englanninkielisenä. Se myös jaellaan kansainvälisesti yhteistyössä Startup100.net-listaussivuston kanssa. Finnish Music Startupsin ja kollektiivissa mukana olevien yritysten esittelyt löytyvät osoitteesta www.visionist.fi/finnish-music-startups/.

.

flag_uk_150In its current form the Finnish Music Startups is a little over a year old collective of 35 companies. Now we are expanding our operations globally! The latest newsletter has been produced for the first time in English. It is also distributed internationally in collaboration with ranking website Startup100.net. An introduction to Finnish Music Startups and all the companies involved can be found from www.visionist.fi/finnish-music-startups/english/.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.