TeleWelliltä helposti asennettava sähköautojen latausasema

TeleWell Oy (www.telewell.fi) tuo helpotusta sähköautojen käyttöön tuomalla myyntiin helposti asennettavan sähköautojen latausaseman. Näin ympäristöystävällisten sähköautojen lataaminen sujuu entistä kätevämmin.

TeleWell_latausasemaVaikka sähköautoja on valmistettu jo 1800-luvulta lähtien, niiden varsinaista läpimurtoa on saatu odottaa aina viime vuosiin asti. Tehokas, mutta kallis akkuteknologia ja toisaalta sähköautojen latauspisteiden vähyys on omalta osaltaan hidastanut näiden ympäristöystävällisten ajoneuvojen markkinoille tuloa.

Viime vuosina sähköautot ovat kuitenkin saaneet uutta nostetta tulemiseensa. Taustalla ovat paitsi uudet teknologiset läpimurrot, myös sähköautojen huokea verotus, jolloin sähköautojen hintakilpailukyky on parantunut huomattavasti. Samalla sähköautojen valikoima on parantunut merkittävästi. Nykyään valinnanvaraa löytyykin niin sanotuista perheautoista upeisiin luksusmalleihin asti.

Sähköauton etuja perinteiseen polttomoottoriin nähden ovat ympäristöystävällisyys, vähäisemmät mekaaniset viat ja alemmat käyttökustannukset. Myös riippumattomuus öljyn hinnan vaihteluista lukeutuvat sähköauton etuihin.

Polttomoottoriautojen etuina on vastaavasti ollut huomattavasti parempi polttoaineen saatavuus lukemattomien huoltoasemien ansiosta. Tähän epäkohtaan TeleWell tuo ratkaisun ainutlaatuisen sähköautojen latausaseman muodossa.

TeleWell-latausasema on helposti asennettavissa useimpien omakotitalojen yhteyteen joko seinäkiinnityksellä tai erilliseen asennustolppaan. Se on yhteensopiva useiden sähköautojen kanssa. Näitä ovat mm. BMW i3, Tesla Model S, Nissan Leaf, Renault Fluence, Renault Zoe, Renault Twizy ja Mitsubishi Outlander.

Latausasema on täysin ulkokäyttöön sopiva (IP54). Latausaseman suunnittelussa on otettu huomioon myös Suomen käyttöolosuhteet ja sen käyttö onnistuu aina -25 pakkasasteesta jopa 40 asteen helteisiin.

Latausasema toimii kolmivaihevirralla (400 V AC,16 A (11 kW) tai 32 A (22 kW)). Latausasemassa on viralliset tyyppihyväksynnät (CE, EMV, RoHS, IEC 62196, IEC 61851).

TeleWell-latausasema on myös yhteensopiva esimerkiksi Tesla Model S:n älypuhelinsovelluksen kanssa. Sillä voi seurata muun muassa akkujen lataamista. TeleWelliltä on myös erikseen hankittavissa 3g-etähallintalaite, jolla voi kytkeä latausasemaan sähkösyötön päälle tai pois tekstiviestin avulla.

Hinta ja saatavuus
TeleWell-latausasema sähköautoille tulee saataville välittömästi 1 200 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä
www.telewell.fi
www.facebook.com/TeleWell
www.sahkoautot.fi/yhteisoe:vieraskynae-blogi (TeleWellin toimitusjohtajan blogikirjoitus)
http://bit.ly/1adwcmg (tuotekuvia)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
TeleWell / Myynti, puh: 09-279 00469, myynti@telewell.fi

TeleWell
TeleWell Oy on vuonna 1986 perustettu suomalaisen tietoliikennetekniikan pioneerina tunnettu perheyritys Järvenpäästä. TeleWell Oy suunnittelee kaikki tuotteensa Suomessa ja myy niitä TeleWell-tuotemerkillä kaikissa merkittävissä alan liikkeissä. Kattavaan TeleWell-tuotevalikoimaan kuuluu xDSL-, valokuitu-, WLAN-, Bluetooth- ja LTE/4G/3G-päätelaitteita niin kuluttajille kuin yrityskäyttöön.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.