Suomen musiikkihelmet saivat kultaa

FIGMA on myöntänyt SingStar SuomiHelmet -laulupelille kultalevyn osoituksena yli 10 000 kappaleen myynnistä PlayStation 3:lle.

Web

“SingStar on jälleen osoittautunut pikkujoulujen suursuosikiksi. SuomiHelmet on kattava kokoelma koko Suomen kansan lempimusiikkia, joten ei ole ihme, että se on käynyt kaupaksi näin erinomaisesti”, hyräilee Nordisk Filmin PlayStationista vastaava markkinointipäällikkö Piritta Äikäs-Kovasiipi.

Seitsemäs suomalainen SingStar-laulupeli, SingStar SuomiHelmet, sisältää 30 tulikuumaa ja ainoastaan suomalaisten artistien esittämää suomenkielistä kappaletta. Tämän päivän hitit sekä jo klassikoiksi muodostuneet kappaleet, kuten Paula Koivuniemen Aikuinen Nainen, tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden sisäisen vokalistin vapauttamiseen olohuoneen estradilla. SingStar-fanien toiveita on jälleen otettu huomioon ja mukana on entistä enemmän iskelmää – poppia ja rockia unohtamatta. Monipuolista artistivalikoimaa edustavat muun muassa Anna Puu, Anssi Kela, Cheek, Erin, Sini Sabotage, Irina, Popeda ja Jenni Vartiainen.

Lisätietoja internetissä
www.figma.fi
http://fi.playstation.com/ps3/games/detail/item655769/SingStar-SuomiHelmet/

ANGI & FIGMA
ANGI on pohjoismainen videopelien julkaisijoiden ja jakelijoiden etujärjestö. Sen tehtävänä on edistää pelikauppaa, viestiä alasta ja sen tarpeista sekä kehittää alan positiivisia mielikuvia.

ANGIn jäseniä ovat Activision-Blizzard, Bergsala, Electronic Arts, Game Outlet, Koch Media, Microsoft, Nordic License, Namco Bandai Partners, Nordisk Film, PAN Vision, Ubisoft, Walt Disney Company ja Warner Brothers.

FIGMA edustaa ANGIa Suomessa. Se julkaisee Suomen virallista listaa, joka on GfK:n kokoama myyntitilasto Suomen suosituimmista peleistä. Lista ilmestyy viikoittain. Listat kootaan satojen pelikauppojen lähettämien myyntiraporttien pohjalta. Mukana ovat seuraavat pelikaupat: Anttila, CDON, Discshop, Expert, Gamestop, K-Citymarket, Kärkkäinen, Musta Pörssi, Viihdepysäkki, Prisma, Stockmann, Tekniset, Verkkokauppa.com ja Veljekset Keskinen. Lista ja pelimyyntitilastot löytyvät osoitteesta http://www.figma.fi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.