Ultimate Ears herättää käyttäjänsä ja kampanjoi sosiaalisessa mediassa

Logitechin musiikkimerkki Ultimate Ears (www.ultimateears.com) päivitti mainetta niittäneen UE BOOM -matkakaiuttimensa. Samalla alkaa yhteiskampanja teiniartisti Robinin kanssa.

robinuescreenToukokuussa 2013 Ultimate Ears esitteli maailman ensimmäisen sosiaalisen UE BOOM -matkakaiuttimen. Nyt laitteelle on saatavilla ilmainen ohjelmistopäivitys, jonka myötä se toimii myös hauskana herätyskellona ja toistaa entistä jykevämmät bassoäänet. Haluttu herätysmusiikki voidaan valita eri musiikkipalveluista (esimerkiksi iTunes, Spotify tai Pandora) tai vaihtoehtoisesti älypuhelimen omalta soittolistalta.

Herätystoiminnon käyttöönottoon vaaditaan vain matkakaiuttimen ilmainen päivitys Ultimate Earsin kotisivuilta (www.ultimateears.com/update) ja UE BOOMin uusin sovellus iOS- tai Android-laitteelle.

Suomen ylivoimaisesti suosituin teiniartisti Robin jatkaa Suomen-kiertuettaan ja UE BOOM -matkakaiuttimet viihdyttävät Robinia, kiertueväkeä ja faneja koko kiertueen ajan. Ensimmäistä kertaa tulevana sunnuntaina fanit voivat Oulun Teatriassa kuvauttaa ja liittää itsensä Robinin ja Ultimate Earsin yhteiseen kuvaan. Fanit voivat ladata kuvan itselleen Robinin sivustolta ja jakaa sitä ystävilleen sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa merkinnällä #robinueboom. Seuraavat kuvauspaikat kiertueella ovat Espoo, Turku ja Helsinki.

Saatavuus ja hinnoittelu
UE Boom on saatavilla 199 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.ultimateears.com
http://bit.ly/18d1HgI (painokelpoisia tuotekuvia)
http://bit.ly/YXvg39 (esittelyvideo)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi

Ultimate Ears
Logitechin omistama Ultimate Ears mullisti lava-artistien esiintymisen vuonna 1995 tuomalla räätälöityjä tulppakuulokkeita ammattilaiskäyttöön. Nykyisin Ultimate Ears on alansa suosituin merkki kiertävien artistien keskuudessa. UE:n valmistamat kuulokkeet ja kaiuttimet nauttivat suosiota maailmanlaajuisesti ja ne ovatkin määrittäneet uudestaan tavan nauttia musiikista. Ultimate Ears on alansa johtava ammattilaistason korvamonitorien valmistaja. Lisäksi UE on tullut tunnetuksi myös korkealaatuisista kuluttajapuolen kaiuttimista ja kuulokkeista. http://www.ultimateears.com.
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta http://www.logitech.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.