Ubisoftilta kausikortti merirosvojen kulta-aikaan

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) tuo lisäsisältöön oikeuttavan kausikortin tulevaan Assassin’s Creed IV Black Flag -peliin.

ac4_seasonpass

Assassin’s Creed IV Black Flagin ladattava lisämateriaali sisältää lisää yksinpelitehtäviä. Mukana on muiden muassa Freedom Cry, joka on alkuperäisen pelin tarinasta irrallaan toimiva yhdeksän tehtävän kokonaisuus. Lisätehtäväpaketin pääosissa nähdään Edward Kenwayn ensimmäinen perämies Adewale.

Lisälatauksiin oikeuttava kausikortti tulee saataville pelin julkaisun myötä sekä PlayStation 4-, PlayStation 3- ja Xbox 360 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Kausikortin lisälataukset tulevat saataville ennen maaliskuuta 2014. Kausikortti kattaa kaikki alla mainitut ladattavat lisämateriaalit 20 prosentin alennuksella.

Freedom Cry
Orjana syntynyt Adewale sai vapautensa merirosvolaiva Jackdawilla, kapteeni Edward Kenwayn ensimmäisenä upseerina. Viisitoista vuotta myöhemmin Adewalesta on tullut harjaantunut salamurhaaja. Hän on haaksirikkoutuneena Saint-Dominguessa ilman aseita tai miehistöä. Edessä siintää uusi seikkailu.

Exclusive Kraken Ship Pack
Tämä ainutlaatuinen lisäosa on saatavilla vain kausikortin omistajille. Paketti sisältää erilaisia räätälöinti- ja muokkausvaihtoehtoja Jackdaw-laivalle.

Yksin- ja moninpelilaajennukset
Luvassa on myös muita yksinpelitehtäviä, uusia aseita, kerättäviä esineitä ja hahmoasusteita oman merirosvokokemuksen täydentämiseen. Saataville tulee myös uusia ominaisuuksia ja hahmoja moninpeliin.

Assassin’s Creed IV Black Flag
Assassin’s Creed IV Black Flag kertoo nuoren brittimiehen, Edward Kenwayn tarinan. Edwardin seikkailunnälkäinen ja vaaroja janoava luonne vievät hänet Kuninkaallisen laivaston kaapparilaivoille. Kun sota isojen maiden välillä päättyy rauhansopimukseen, ajautuu Edward merirosvojen pariin. Samalla Edward huomaa joutuneensa ikiaikaisen temppeliritarien ja salamurhaajien sodan keskiöön.

1700-luvun alkuun sijoittuva peli mallintaa karua ja pahamaineista, mutta hyvin todellista historiallista ajanjaksoa. Pelissä matkataan tuon aikakauden tuttujen alueiden myrskyävillä merillä. Mukana nähdään myös sellaisia historiallisia merirosvoja kuin Mustaparta ja Charles Vane. Pelin kuvaama aikakausi tunnetaankin merirosvojen kulta-aikana.

Assassin’s Creed IV Black Flag -peli julkaistaan Xbox 360-, PlayStation 3- ja Nintendo Wii U -pelikonsoleille 31. lokakuuta 2013. PlayStation 4-, Xbox One- ja PC-versioiden julkaisupäivät vahvistetaan myöhemmin. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
http://assassinscreed.ubi.com
http://www.facebook.com/assassinscreed
http://bit.ly/1bFiuyy (esittelyvideo)
http://bit.ly/166VQcA (uusia kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. http://www.ubisoftgroup.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.