Yhä useampi automerkki hyödyntää TomTomin navigointiratkaisuja

TomTom (www.tomtom.com) julkisti Frankfurtin autonäyttelyssä (www.iaa.de) lisää yhteistyösopimuksia autovalmistajien kanssa. Yhteistyö Daimlerin kanssa laajenee entisestään ja samalla TomTom tuo navigointiosaamisensa ensimmäistä kertaa osaksi Fordin ajoneuvoja.

Laajempi Daimler-yhteistyö
Reaaliaikainen TomTom Traffic -liikennepalvelu tulee olemaan yhä useammassa Mercedes-Benz-autossa. TomTom Traffic on jo osa COMAND-multimediajärjestelmää Mercedes S-, C- ja GLK-sarjan autoissa. Palvelu tulee myös osaksi CLS-sarjan autoja sekä E-sarjan sedan- ja farmarimalleja syyskuussa 2013. E-sarjan coupe- ja avoautomalleihin TomTom Traffic on tulossa myöhemmin tänä vuonna.

TomTom Traffic -liikennepalvelu toimii yhteensä 15 eri Euroopan maassa. Lisää Euroopan maita on luvassa palveluun vuonna 2014.

Ford SYNC
TomTom toimittaa navigointisovelluksen myös Ford SYNC -multimediajärjestelmään. TomTom Navigation app for Ford SYNC mahdollistaa navigointisovelluksen turvallisen ja miellyttävän käytön. Sen ansiosta kuljettajan käytössä ovat TomTomin maailmanluokan kartat, navigaatioteknologia ja liikennetiedot. Lisäksi Ford SYNC AppLink -teknologian ansiosta navigointijärjestelmää voidaan käyttää puhekomennoin.

TomTom Navigation app for Ford SYNC on TomTomin ja Ford Motor Companyn yhteistyön ensimmäinen hedelmä.

TomTom Frankfurtin autonäyttelyssä
TomTomin yhteistyö Fordin SYNC- ja Daimlerin COMAND-multimediajärjestelmien kanssa on esillä Frankfurtin autonäyttelyssä. Samalla siellä esitellään entistä laajempaa yhteistyötä Renaultin ja Sonyn kanssa. Lisäksi messuilla näytetään TomTomin Nopeusvalvontakamerat-palvelun toimivuutta kolmannen osapuolen valmistajien tuotteissa.

Lisätietoja Internetissä
www.tomtom.com

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

TomTom
Vuonna 1991 perustettu TomTom on maailman johtava navigointi- ja paikannustuotteiden valmistaja. Pääkonttoriaan Amsterdamissa pitävän TomTomin palveluksessa on yhteensä 3 500 työntekijää yli 35 eri maassa. TomTom on pörssilistattu AEXissa (TOM2).

TomTomin tuotteisiin kuuluvat kannettavat navigaattorit, ajoneuvojen kojelautoihin asennettavat infolaitteet, ajokaluston hallintaratkaisut, reaaliaikaiset karttapalvelut ja GPS-urheilukellot.

Lisätietoja TomTomista löytyy yhtiön verkkosivustolta osoitteesta http://www.tomtom.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.