Skrolli-lehti mukana Assembly Summer 2013 -tapahtumassa

Uusi tietokonekulttuurin erikoislehti Skrolli on vahvasti mukana Assembly Summer 2013 -tietokonefestivaaleilla. Tekemistä, osaamista ja hakkerikulttuuria käsittelevä Skrolli on yksi Assemblyn yhteistyökumppaneista.

Skrollin toimituksen jäseniä on tavattavissa tapahtuman aikana Skrollin pöydän luona, heti sisääntuloaulassa. Tuomme paikalle itsemme lisäksi myös mielenkiintoista tekniikkaa kokeiltavaksi. Keräilijäyhteisö Pelikonepeijoonien kokoelmasta peräisin olevat klassikkokonsolit viihdyttävät yleisöä koko festivaalien ajan. Skrollin pöydässä voit luonnollisesti myös tutustua lehden tuoreimpiin numeroihin ja tilata sen itsellesi.

Skrollin päätoimittaja Ville-Matias “Viznut” Heikkilä on Assembly-veteraani ja voittanut vuosien varrella useita palkintoja tapahtumassa järjestettävissä kilpailuissa. Skrollin taustajoukkoihin kuuluu myös monia muita pitkään Suomen demoskenessä ja tietokonekulttuurissa vaikuttaneita henkilöitä.

Lisätietoja, haastatteluja, ja vastauksia muihin kysymyksiin

Ninnu Koskenalho
toimitussihteeri
044 300 4176
ninnu@skrolli.fi

www.skrolli.fi
toimitus@skrolli.fi
http://bit.ly/14mqC2k (skrolli-logo)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.