Hertz ja TomTom julkistivat NeverLost 5 -navigointijärjestelmän

Autovuokraamoketju Hertz (www.hertz.fi) ja TomTom (www.tomtom.com) julkistivat yhteistyössä NeverLost 5 -navigointijärjestelmän, jonka voi etukäteen varata käyttöönsä autovuokrauksen yhteydessä.

hertz

Uusi NeverLost 5 -navigointijärjestelmä perustuu muokattuun TomTom VIA 135 Business Edition -laitteeseen, joka sisältää elinikäiset karttapäivitykset ja IQ Routes -reittipalvelun. Laitteita on saatavana Hertzin asiakkaille yli 700 merkittävällä lentokentällä ja kaupungeissa 18 eri Euroopan maassa – mukaan lukien Suomi.

Navigointijärjestelmiä otetaan käyttöön yli 8 000 kappaletta seuraavan kahden vuoden aikana. Se on yli kaksinkertainen määrä aiempaan, vuoden 2011 NeverLost 4 -yhteistyöhön verrattuna.

Hertz
Hertz Corporation vuokraa autoja Hertz-, Dollar- ja Thrifty-tuotemerkeillään noin 10 400 toimipisteen kautta 150 eri maassa. Hertz on maailman suurin lentokenttien autovuokraamaketju. Hertz on toimittanut autovuokraamopalvelujaan jo 95 vuoden ajan. Lisätietoja osoitteessa http://www.hertz.fi.

TomTom
Vuonna 1991 perustettu TomTom on maailman johtava navigointi- ja paikannustuotteiden valmistaja. Pääkonttoriaan Amsterdamissa pitävän TomTomin palveluksessa on yhteensä 3 500 työntekijää yli 35 eri maassa. TomTom on pörssilistattu AEXissa (TOM2).

TomTomin tuotteisiin kuuluvat kannettavat navigaattorit, ajoneuvojen kojelautoihin asennettavat infolaitteet, ajokaluston hallintaratkaisut, reaaliaikaiset karttapalvelut ja GPS-urheilukellot.

Lisätietoja TomTomista löytyy yhtiön verkkosivustolta osoitteesta http://www.tomtom.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.