Ubisoft tuo syksyn suuret pelit Xbox One -pelikonsolille

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkaisee Assassins’s Creed IV Black Flagin, Watch_Dogsin ja joukon muita huippupelejä Xbox One -pelikonsolille.

PoP_Xbox_Inlay_EXP.indd

Ubisoft julkaisee Assassins’s Creed IV Black Flagin ja Watch_Dogsin Microsoftin eilen julkistamalle Xbox One -pelikonsolille. Kummatkin pelit tullaan julkaisemaan tulevan syksyn aikana. Samalla Ubisoft tiedotti julkaisevansa ainakin neljä muuta pelijulkaisua Xbox One -pelikonsolille sen ensimmäisen vuoden aikana.

”Pelikonsolien uusi sukupolvi virkistää pelialaa ja luo aivan uusia mahdollisuuksia tuoda entistä uskomattomampia pelikokemuksia pelaajien iloksi”, kommentoi Ubisoftin perustajiin lukeutuva yhtiön toimitusjohtaja Yves Guillemot. ”Pelitiimimme hyödyntävät Xbox Onen uusia innovaatioita luodessaan ainutlaatuisia ja unohtumattomia seuraavan sukupolven pelikokemuksia.”

Assassins’s Creed IV Black Flagin ja Watch_Dogsin lisäksi Ubisoft julkaisee Xbox One -pelikonsolille paljon muitakin pelituotteita jo pelikonsolin ensimmäisen vuoden aikana. Luvassa on jatkoa sekä nykyisille pelisarjoille että täysin uusia nimikkeitä. Lisäksi suunnitelmaan kuuluu myös pelien digijulkaisut.

Lisätietoa tulevista julkaisuista on luvassa Ubisoftin esityksessä E3-tapahtumassa.

Assassin’s Creed IV Black Flag kertoo nuoren brittimiehen, Edward Kenwayn tarinan. Edwardin seikkailunnälkäinen ja vaaroja janoava luonne vievät hänet Kuninkaallisen laivaston kaapparilaivoille. Kun sota isojen maiden välillä päättyy rauhansopimukseen, ajautuu Edward merirosvojen pariin. Samalla Edward huomaa joutuneensa ikiaikaisen temppeliritarien ja salamurhaajien sodan keskiöön. 1700-luvun alkuun sijoittuva peli mallintaa karua ja pahamaineista, mutta hyvin todellista historiallista ajanjaksoa.

Watch_Dogs on vaihtoehtoiseen lähitulevaisuuteen sijoittuva avoimen maailman toimintapeli. Sen keskiössä nähdään pelaajan ohjastama hakkeri Aiden Pearce, jolla on erityinen kyky sähköisesti murtautua erilaisiin kaupungissa oleviin elektronisiin laitteisiin. Näistä tärkein on Chicagon kaupungin keskustietokone ctOS, josta muodostuu myös Pearcen tärkein ase ja työkalu hänen vihollisiaan vastaan.

Saatavuus ja hinnoittelu
Assassins’ Creed IV Black Flagin ja Watch_Dogsin tarkemmat julkaisupäivät ja hinnat vahvistetaan myöhemmin.

Lisätietoja
assassinscreed.ubi.com
watchdogs.ubi.com
http://bit.ly/166VQcA (Assassin’s Creed IV -tuotekuvia)
http://bit.ly/17tp5pX (Watch_Dogs -tuotekuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtavia tietokone- ja konsolipelijulkaisijoita, jonka pääkonttori sijaitsee Rennesissä, Ranskassa. Yrityksellä on pelistudioita 17 maassa sekä tytäryhtiöitä yhteensä 26 maassa. Ubisoftin lukuisiin pelituotteisiin kuuluvat muiden muassa Assassin’s Creed- ja Tom Clancy’s Ghost Recon -pelisarjat sekä Prince of Persia -pelit. http://www.ubi.com/fi/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.