Taskukokoisella tukiasemalla langattomat yhteydet jopa 10 laitteelle

TeleWell Oy (www.telewell.fi) on julkistanut täydellisesti matkakäyttöön sopivan akkukäyttöisen LTE/4G/WLAN-tukiaseman.

tw-ltewlan_hand

TeleWell LTE/4G WLAN-tukiasema tukee LTE-, 4G-, 3G- ja 2G-matkapuhelinverkkojen datayhteyksiä ja jakaa ne omaksi langattomaksi WLAN-lähiverkokseen. Näin saavutetaan jopa 100 megabitin täysin langaton internet-yhteys, joka voidaan jakaa samanaikaisesti enintään kymmenelle eri laitteelle.

”Akkukäyttöinen ja LTE/4G-yhteydet tarjoava taskukokoinen tukiasema mullistaa internetin käytön niin matkoilla kuin työ- ja kotikäytössäkin. Erilliset kaapeliratkaisut kotona ja langattomat mokkulat matkalla ovat historiaa, kun langatonta verkkoa voi kuljettaa aina mukana”, kommentoi TeleWell Oy:n toimitusjohtaja Markku Åberg. ”Palavereissa hankalista vierasverkoista tulee turhia, kun omalla tukiasemalla saa internet-yhteyden kannettavaan tietokoneeseen, tablettilaitteeseen ja muihin tarvittaviin verkkolaitteisiin.”

TeleWell LTE/4G WLAN-tukiasema on pienikokoinen, taskuun sopiva laite (100 x 65 x 14 mm, 141 g). Sen 2 900 milliampeerin akku mahdollistaa jopa 10 tunnin yhtämittaisen käytön yhdellä latauksella.

Tukiaseman käyttöönotto onnistuu kädenkäänteessä ja asetusten muuttaminen käy helposti laitteen omalla näytöllä tai selainpohjaisella käyttöliittymällä. Tukiaseman nimi ja salausavain näkyvät laitteen näytöllä yhdellä näppäimen painalluksella.

TeleWell LTE/4G WLAN-tukiasemassa on myös usb-liitäntä, jolloin sitä voi käyttää tietokoneen kanssa myös suoraan ilman WLAN-toimintoja. Laitteen mukana toimitetaan myös usb-virtalähde akun lataamista varten.

Hinta ja saatavuus
TeleWell TW-LTE/4G WLAN-tukiasema on saatavana toukokuussa 199 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä
www.telewell.fi
www.facebook.com/TeleWell
http://bit.ly/12c0PW0 (painokelpoinen tuotekuva)
http://bit.ly/YriKbK (tiedote pdf-dokumenttina)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
TeleWell / Myynti, puh: 09-279 00469, myynti@telewell.fi

TeleWell
TeleWell Oy on vuonna 1986 perustettu suomalaisen tietoliikennetekniikan pioneerina tunnettu perheyritys Järvenpäästä. TeleWell Oy suunnittelee kaikki tuotteensa Suomessa ja myy niitä TeleWell-tuotemerkillä kaikissa merkittävissä alan liikkeissä. Kattavaan TeleWell-tuotevalikoimaan kuuluu xDSL-, valokuitu-, WLAN-, Bluetooth- ja LTE/4G/3G-päätelaitteita niin kuluttajille kuin yrityskäyttöön.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.