TomTom Rider on motoristeille räätälöity navigaattori

TomTom (www.tomtom.com/fi_fi/) tuo myyntiin uudenlaisen navigaattorin, joka on tarkoitettu erityisesti moottoripyöräilijöitä varten. Motoristiyhteisön kanssa yhteistyössä suunniteltu Tom Tom Rider -navigaattori mahdollistaa niin nopeimman reittivaihtoehdon kuin myös maisemareittien ja mutkaisten teiden käytön. Lisäksi mukana on mahdollisuus suunnitella täysin omia reittivaihtoehtoja.

tomtom-rider

Motoristit voivat itse hakea, luoda ja muokata erilaisia reittivaihtoehtoja pc-tietokoneille saatavilla olevalla Tyre-ohjelmalla. Ohjelman avulla eri reittivaihtoehdot voidaan ladata suoraan Tom Tom -navigaattoriin. Vaihtoehtoisesti omia reittitietoja voidaan jakaa langattomasti Bluetooth-yhteydellä navigaattorista toiseen.

”Tom Tom Rider ei tarjoa vain reittiohjeita paikasta toiseen, vaan myös erilaisia tapoja siihen”, kommentoi Jukka Alhonen Suomen TomTomilta. ”Kuuntelimme motoristiyhteisöjen palautetta, jotta voisimme luoda heille sellaisen laitteen, joka palvelee heidän käyttötarkoituksiaan parhaiten. Samalla opimme, että valtaosa ajajista käyttää moottoripyöräänsä huviajeluihin ja suosii matkatessaan maisemareittejä. TomTom Rider löytää maailman parhaat maisemat.”

TomTom Rider -navigaattorissa on ääniohjeistus, joka voidaan ohjata langattomasti kuljettajan kypärään langattoman Bluetooth-yhteyden avulla. Navigaattorin 4,3 tuuman kosketusnäyttö toimii myös ajohansikkailla. Laite on suunniteltu toimimaan erilaisissa sääolosuhteissa, olipa kyseessä sitten sadekeli tai kirkas auringonpaiste. Lisäksi navigaattorin mukana on moottoripyörään kiinnitettävä lataustelakka, jossa laite osaa käynnistyä tai sammuttaa itsensä moottoripyörän kanssa samaan aikaan.

TomTom Rider -navigaattori sisältää elinikäiset TomTom-karttapäivitykset. Näin laitteeseen voidaan ladata maksutta neljää kertaa vuodessa ilmestyvät karttapäivitykset. Päivitykset sisältävät tiekartat, osoitteet ja kiinnostavat paikat. Viimeksi mainittuihin lukeutuvat muiden muassa ravintolat, motellit ja huoltoasemat. Myös omia sijainteja voidaan lisätä karttoihin.

Tom Tom Riderin MapShare-ominaisuuden ansiosta karttakorjauksia voidaan jakaa myös muiden käyttäjien kanssa. Näin kartat pysyvät hyvin ajan tasalla esimerkiksi tietöiden ja uusien nopeusrajoitusten osalta. Älykäs IQ Routes -toiminto laskee parhaita reittejä, jotka perustuvat miljoonien TomTom-käyttäjien reitti- ja nopeustietoihin.

Tom Tom Rider -navigaattoriin on saatavilla myös lisävarusteita, kuten kiinnityspaketti autoja varten, erillinen laturi sekä ainutlaatuinen varkaudenestosuoja. Näiden ominaisuuksista ja saatavuudesta löytyy lisätietoja TomTomin sivuilta.

Hinnat ja saatavuus
TomTom Rider ja TomTom Rider Premium ovat saatavana hyvin varustetuilta jälleenmyyjiltä 399 ja 499 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron. Premium-paketissa toimitetaan vakiotarvikkeiden lisäksi myös varkaudenestoratkaisu, kantolaukku ja autokiinnityssarja.

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

Lisätietoja Internetissä
http://bit.ly/XNXOJ9 (TomTomin tuotesivu)
http://bit.ly/YZlLhE (painokelpoinen valokuva)
http://bit.ly/X6MpG9 (tiedote pdf-tiedostona)

TomTom
Vuonna 1991 perustettu TomTom on maailman johtava autoissa käytettävien navigointi- ja paikannustuotteiden valmistaja. Pääkonttoriaan Amsterdamissa pitävän TomTomin palveluksessa on yhteensä 3500 työntekijää 40 eri maassa.

TomTomin tuotteisiin kuuluvat kannettavat navigaattorit, ajoneuvojen kojelautoihin asennettavat infolaitteet, ajokaluston hallintaratkaisut, kartat ja reaaliaikaiset palvelut, kuten palkittu TomTom HD Traffic -ratkaisu. TomTom on pörssilistattu AEXissa (TOM2).

Lisätietoja TomTomista ja TomTomin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta http://www.tomtom.com.

Maailman edistyksellisin reittiensuunnitteluväline ja reaaliaikaiset liikennetiedot löydät osoitteesta http://www.tomtom.com/livetraffic.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.