Useimmat nettikäyttäjät ovat jo kokeilleet musiikin suoratoistopalveluja

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com/fi-fi) julkisti Suomessa tehdyn musiikkikyselynsä tulokset. Logitech UE -äänentoistolaitteiden markkinointikampanjan yhteydessä tehty nettikysely osoitti, että peräti 86 prosenttia vastanneista on jo kokeillut musiikin suoratoistopalveluja.

lue-family

Internetissä toimivat musiikin suoratoistopalvelut ovat nopeasti kasvattaneet suosiotaan. Kyselyssä esimerkkeinä käytettiin sekä nettiradiokanavia että Spotify- ja Deezer-musiikkipalveluja. Toisinaan näitä palveluja käyttäviä oli vastanneista jo miltei puolet (46%) ja jatkuvasti käyttäviä miltei viidennes (18%). Vain 14 prosentin vähemmistö ei ollut edes kokeillut suoratoistopalveluja.

Useimmiten suoratoistopalveluja kuunnellaan tietokoneella. Se on yli kaksi kertaa suositumpi soittoväline kuin muut vaihtoehdot yhteensä peräti 70 prosentin osuudellaan. Älypuhelinta suosikkivälineenään käyttää 10 prosenttia suoratoistopalvelujen kuuntelijoista. Tablettilaitteet, pelikonsolit ja muut laitteet ovat vielä marginaalisia laitteita suoratoistopalvelujen käytössä.

Erilaisia nettiradiolaitteita tai mediasoittimia käyttää neljä prosenttia kaikista vastaajista. Ne ovat selvästi suositumpia jatkuvasti suoratoistopalveluja käyttävien keskuudessa, joista jo seitsemän prosenttia käyttää erillislaitteita.

Logitech UE Smart Radio on nykyaikainen ja helppokäyttöinen nettiradio. Sillä voidaan toistaa musiikkia tietokoneelta, nettiradioista ja muista suoratoistopalveluista, kuten Spotifystä. Logitech UE Smart Radio Controller -sovelluksen avulla laitetta voidaan käyttää helposti myös iPhonella, iPadilla ja Android-laitteilla. Laadukas kaiutin ja jopa kuuden tunnin jatkuvaan toistoon riittävä ladattava akku viimeistelevät kokonaisuuden. Nettiradion suositushinta on 179 euroa.

Logitechin tyylikäs muotoilu ja pitkälle viety tuotekehitys on yhdistetty Ultimate Earsin korkeatasoiseen äänentoistoon. Lopputuloksena on syntynyt Logitech UE -mallisto, josta löytyy huipputason kuulokkeita, monipuolisia matkakaiuttimia ja nettiradio.

Nettikysely järjestettiin Suomessa marras-joulukuussa 2012 ja siihen vastasi 1 455 aktiivisesti verkkopalveluja käyttävää henkilöä.

Lisätietoja Internetissä
http://ue.logitech.com

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta http://www.logitech.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.