QNAPin verkkolevyt laajenevat tallentaviksi digibokseiksi

Pohjoismaisen it-tuotteiden jakelijan, Deltacon edustamat QNAP Systemsin (www.qnap.com) Turbo NAS -verkkolevyt laajentuvat television katselun, ohjelmien tallennuksen ja niiden jakamisen mahdollistavalla TV Station -ominaisuudella.

ts-419pii

QNAP Turbo NAS -verkkolevyn laajentaminen tallentavaksi antennivastaanottimeksi on helppoa. Siihen tarvitaan vain verkkolevyyn liitettävä DVB-T USB TV -viritin. Sen jälkeen televisio-ohjelmia voidaan sekä tallentaa että jakaa suoraan verkkolevyltä. Televisiolähetysten jakaminen onnistuu sekä reaaliaikaisesti että tallennuksista, ja vieläpä usealle käyttäjälle samanaikaisesti. Näitä televisiolähetyksiä voidaan katsoa suoraan päätelaitteen, esimerkiksi tietokoneen nettiselaimella.

”Tietokoneen ja internetin kautta televisio-ohjelmien katseluun käytetty aika on ollut kasvussa viime vuosina. Sama trendi on nähtävissä myös digitaalisen tarjonnan kasvussa. TV Station -ominaisuus vastaa suoraan tähän tarpeeseen”, kommentoi QNAPin tuotepäällikkö Oliver Lien. ”Turbo NAS -verkkolevymme tukevat jopa kahden USB TV -virittimen yhtäaikaista käyttöä, joten toista ohjelmaa voidaan tallentaa samalla, kun yhtä katsellaan. Ohjelmien tallennuksia voidaan myös ajastaa sähköisen ohjelmaoppaan (EPG) avulla, eikä se vaadi kuin muutaman hiiren klikkauksen.”

TV Station -ominaisuuden myötä Turbo NAS -verkkolevyistä tulee entistä monikäyttöisempiä. Televisiolähetysten tallentamisen ja jakamisen ohella verkkolevyjä voidaan käyttää valokuvien, musiikin ja videoiden tallentamiseen ja jakamiseen.

TV Station -ominaisuus on saatavilla malleihin, joissa on NAS firmware -päivitys 3.8.0. Lista yhteensopivista verkkolevyistä ja tv-virittimistä löytyy osoitteesta:
http://www.qnap.com/single_page.php?sn=149&lang=en

Saatavuus ja hinnoittelu
QNAP-verkkolevyt ovat saatavilla Suomessa välittömästi ja niiden suositushinnat alkavat 155 eurosta ylöspäin. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja ja tarkat tekniset tiedot internetissä
www.qnap.com
www.deltaco.fi
www.facebook.com/DeltacoOy

Lisätietoja
Visionist/Jiri Koivuniemi, jiri@visionist.fi, 040 837 8097
Deltaco/Tommy Inkilä, tommy.inkila@deltaco.fi, 040 125 3366

QNAP Systems
QNAP Systems on yksityisomistuksessa oleva yritys, joka on toiminut vuodesta 2004 lähtien NAS-verkkolevyjen, ammattilaiskäyttöön tarkoitettujen videovalvontatuotteiden ja verkkokäyttöön tarkoitettujen mediasoitinten valmistajana. QNAP Systemsin pääkonttori sijaitsee Taipeissa, Taiwanissa. Lisäksi yrityksellä on toimipisteet sekä Kiinassa että Yhdysvalloissa. http://www.qnap.com

Deltaco
Deltaco on vuonna 1991 perustettu pohjoismainen it-alan tuotteiden jakelija, jonka valikoimaan kuuluu tuhansia erilaisia tuotteita verkkotuotteista tietokoneiden oheislaitteisiin, kaapeleihin ja erilaisiin komponentteihin. Deltacon pääkonttori sijaitsee Tullingessa, Ruotsissa ja sen lisäksi yrityksellä on toimipisteet Tanskassa, Norjassa ja Suomessa. http://www.deltaco.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä: