Logitechilta monitaitoinen langaton webbikamera Macille

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com/fi-fi) tuo markkinoille webbikameran, joka soveltuu videoiden kuvaamiseen langatonta verkkoyhteyttä ja eri kuvakulmia käyttäen.

broadcaster-webcam

Logitech Broadcaster Wi-Fi Webcam on webbikamera, joka on suunniteltu erityisesti videokuvauksen ammattilaisia, bloggaajia ja kuvausharrastajia ajatellen. Perinteisen webbikamerakäytön lisäksi se soveltuu myös suoriin videolähetyksiin ja omien videoiden kuvaamiseen kahdella eri kuvakulmalla. Mikä parasta, kamera toimii täysin langattomasti lähiverkkoyhteyttä käyttäen.

Logitech Broadcaster Wi-Fi Webcam soveltuu erinomaisesti korkeatasoisten videointien kuvaamiseen. Hyvän kuvalaadun ansiosta näyttäviä videoita on helppo kuvata ja tallentaa Mac-tietokoneelle. Kuvattavaa videota voidaan helposti toistaa suoraan Ustream-palvelussa. Lisäksi videoita voidaan esikatsella niin iPad-tablettilaitteella, iPhone-puhelimella kuin Mac-tietokoneellakin.

Logitech Broadcaster Wi-Fi Webcam soveltuu erinomaisesti myös videokeskustelujen lisäkameraksi Mac-tietokonetta käytettäessä. Tällöin se tuo mukaan vaihtoehtoisen kuvakulman, jota voidaan käyttää mainiosti apuvälineenä, kun keskusteluun halutaan muutakin kuvaa kuin suoraan tietokoneen omasta webbikamerasta tuleva kuva. Koska kamera on langaton, erilaisten kuvakulmien luominen on vain mielikuvituksen rajoista kiinni. Lisäksi kahdesta eri webbikamerasta tallennettu kuva voidaan liittää yhteen, jolloin samaan videoon saadaan enemmän dynaamisuutta usean eri kuvakulman kautta.

Logitech Broadcaster Wi-Fi Webcam on myös yhteensopiva suosittujen Mac-tietokoneille saatavien video-ohjelmistojen kanssa. Videoita voidaan tallentaa esimerkiksi QuickTime- tai Photo Booth -ohjelmistoilla ja muokata iMovie- ja Final Cut Pro -ohjelmilla. Broadcaster Wi-Fi Webcam on myös yhteensopiva FaceTime-, iChat- ja Skype-ohjelmistojen videopuheluiden kanssa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Broadcaster Wi-Fi Webcam tulee myyntiin lokakuun aikana 199 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/webcam-communications/webcams

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta http://www.logitech.com.

%d bloggaajaa tykkää tästä: