Logitech tuo kosketusohjauksen Windows 8 -käyttöjärjestelmälle

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com/fi-fi/) tuo markkinoille Windows 8 -käyttöjärjestelmän uusia ominaisuuksia tukevan tuoteperheen.

logitechwin8

Erilaiset kosketus-, hipaisu- ja pyyhkäisytoiminnot ovat älypuhelimissa ja tablettilaitteissa arkipäivää. Nyt nämä toiminnot tulevat myös tietokoneille Windows 8 -käyttöjärjestelmän myötä. Logitechin uudet hiiret ja ohjauslevy tuovat kosketusohjauksen kirjaimellisesti käden ulottuville.

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650
Iso ja sileä lasipintainen Logitech T650 -ohjauslevy tukee Windows 8:n hyödyntämiä eleitä ja nopeuttaa käyttöä tilavan käyttöalansa myötä. Sormiohjauksella voidaan ohjata, klikata ja vierittää hiiren tapaan vain sormia liikuttamalla. Tarkentaminen nipistämällä, ohjelmien vaihto eleillä ja alkuvalikkoon palauttava kolmen sormen pyyhkäisy ovat kaikki mukana muiden eletoimintojen ohella. Lasipinta toimii yhtenä isona ohjauslevynä, jolla käyttöjärjestelmää ja ohjelmia voidaan hallita helposti ja vaistonvaraisesti. Ohjauslevyllä voidaan myös suorittaa perinteiset vasemman- ja oikeanpuoliset hiirenpainallukset missä osassa alustaa tahansa.

Logitech Touch Mouse T620
Logitech T620 on matalaprofiilinen kosketushiiri, jonka pinta toimii ohjauslevyn lailla eleohjauksessa. Erilaiset pyyhkäisyt, nipistys- ja hipaisutoiminnot sujuvat tinkimättä normaalista hiiriohjauksesta. Niin ikään perinteiset oikean- ja vasemmanpuoleiset painallukset sekä hiiren vieritystoiminto sujuvat ongelmitta luontaisen ohjattavuuden ansiosta. Langaton sileäpintainen hiiri on myös muotoilunsa ansiosta mukava käyttää kummalla kädellä tahansa. Se on myös tyylikäs ja toimintavarma ratkaisu korkeatasoisen optisen sensorinsa ansiosta, joka toimii lähes kaikilla erilaisilla alustoilla.

Logitech Zone Touch Mouse T400
Logitech T400 -kosketushiiri tarjoaa perinteistä hiirtä monipuolisempaa hallintaa ja ohjattavuutta. Sen lasipintainen kosketusalusta sopii erinomaisesti sekä pysty- että sivuttaisvieritykseen. Lisäksi kosketusalustan etuosaa painamalla hiiri palauttaa käyttäjän Windows 8:n aloitusruudulle. Kumipinnoitettu T400 takaa mukavan ja tukevan otteen hiirestä. Langaton hiiri on myös vähävirtainen ratkaisu ja toimii täysillä paristoilla jopa 18 kuukautta.

Unifying ja akunkesto
Kaikki uutuudet käyttävät Logitechin ainutlaatuista langatonta Unifying-teknologiaa. Sen ansiosta yhteen usb-vastaanottimeen voidaan liittää jopa kuusi eri Unifying-laitetta. Logitech T650 lataa akkujaan usb-liitännän kautta ja se toimii yhdellä latauksella jopa kuukauden. Logitech T620 ja T400 käyttävät paristoja, jotka kestävät jopa 6 ja 18 kuukautta kerrallaan.

Windows 8 -yhteensopivuus
Useimpia Logitech-tuotteita voidaan käyttää Windows 8 -käyttöjärjestelmän kanssa. Täydellinen lista Windows 8 -yhteensopivista tuotteista löytyy osoitteesta http://www.logitech.com/Win8-compatibility.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650, Logitech Touch Mouse T620 ja Logitech Zone Touch Mouse T400 tulevat myyntiin lokakuun aikana 79, 69 ja 49 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/mice-pointers/mice
http://youtu.be/yL3UGTD2ES0 (esittelyvideo)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta http://www.logitech.com.

%d bloggaajaa tykkää tästä: