Assassin’s Creed ilmestyi iPad-sarjakuvana

Pelikonsoli-, ja pc-tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkaisi Assassin’s Creed The Fall -sarjakuvasovelluksen iPadille.

acfall

Assassin’s Creed The Fall on kolmeen osaan jaettu sarjakuvatarina, joka seuraa venäläisen salamurhaajan, Nikolai Orelovin, seikkailullista matkaa halki Assassin’s Creedin maailmankaikkeuden. Ensimmäisessä seikkailussaan Nikolai etsii pyhäinjäännöstä 1800-luvulla ja ottaa yhteen mm. Tsaari Aleksanteri III:n kanssa.

Sarjakuvan toteutus on huippuluokkaa. Se on tunnettujen sarjakuvapiirtäjien Cameron Stewartin ja Karl Kerschlin luomus, jonka tyyli on hyvin uskollinen Assassin’s Creedille. Itse sovellus on erittäin monipuolinen ja helppokäyttöinen. Sarjakuvatarinan lisäksi sovelluksessa on myös esittely- ja Making of -videot.

Assassin’s Creed The Fall on englanninkielinen ja se on ladattavissa täältä:
http://itunes.apple.com/fi/app/assassins-creed-comics/id500688906?mt=8&ign-mpt=uo%3D4

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtavia tietokone- ja konsolipelijulkaisijoita, jonka pääkonttori sijaitsee Rennesissä, Ranskassa. Yrityksellä on pelistudioita 17 maassa sekä tytäryhtiöitä yhteensä 26 maassa. Ubisoftin lukuisiin pelituotteisiin kuuluvat muiden muassa Assassin’s Creed- ja Tom Clancy’s Ghost Recon -pelisarjat sekä Prince of Persia -pelit. http://www.ubi.com/fi/

%d bloggaajaa tykkää tästä: