Skyrim jatkaa voittokulkuaan – nyt platinaa kolmesti

Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry on myöntänyt The Elder Scrolls V: Skyrim -pelille peräti kolme platinalevyä osoituksena yli 20 000 kappaleen myynnistä jokaisella kolmella eri pelialustallaan.

figmalogo400


PC-, Xbox 360- ja PlayStation 3 -pelialustoille saatava Skyrim on The Elder Scrolls -saagan viides osa. Pelin on kehittänyt Bethesda Game Studios. Skyrim uudistaa avoimen maailman fantasiapelejä kehittyneellä pelimoottorillaan, joka herättää henkiin täydellisen virtuaalimaailman liikkuvine pilvineen, karuine vuoristoineen, vilkkaine kaupunkeineen, rehevine alankoineen ja antiikkisine luolastoineen. Pelissä voi käyttää satoja aseita, loitsuja ja kykyjä. Skyrim sisältää myös paljon lohikäärmeitä.

”The Elder Scrolls V: Skyrim todisti jälleen sen, että roolipelaaminen voi hyvin konsoleilla ja PC:llä. Skyrim ja Bethesda täytti odotukset, ylitti ne ja saavutti pelaajat jopa genren rajojen ylikin. Skyrim tulee olemaan pitkään se roolipeli mihin muita verrataan”, kertoo ALSO Finlandin tuotepäällikkö Aleksi Ranta.

FIGMA
Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry:n jäseniä ovat ALSO, AMO, Electronic Arts, Microsoft, Namco Bandai, Nordisk Film, PAN Vision ja Warner Bros.

FIGMA julkaisee Suomen virallista listaa. Suomen suosituimpien pelien lista julkaistaan kahden viikon välein. FIGMA julkaisee jäsentensä pelimyyntitilastot kolmen kuukauden välein. Lista ja pelimyyntitilastot löytyvät osoitteesta http://www.figma.fi.

Lisätietoja internetissä
www.figma.fi

Lisätietoja
Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry
Toiminnanjohtaja Thomas Westerberg
050 – 463 1156
thomas.westerberg@figma.fi

Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry
Hallituksen puheenjohtaja Niklas Wikblad
+46 – 70 – 975 9965
nwikblad@ea.com

Viestintätoimisto Visionist
Tiedottaja Jiri Koivuniemi
040 – 837 8097
jiri.koivuniemi@visionist.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä: