Logitech teki hiirestä entistä koskettavamman

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) tuo markkinoille uudenlaisen hiiren, joka tekee tietokoneen käytöstä entistä helpompaa ja vaistonvaraisempaa.

m600hand

”Ihmiset ovat tottuneet käyttämään sormenpäitään älypuhelimia ja tablettilaitteita käytettäessä”, kommentoi Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Tällaisesta ohjaamisesta onkin tullut suorastaan luonnollinen tapa. Logitech Touch Mouse M600 tuo tämän ohjaustavan myös hiiriin.”

Logitech Touch Mouse M600 soveltuu erinomaisesti sivujen selailuun luontevien pyyhkäisyeleiden ansiosta. Koska toiminnot sujuvat luonnollisesti vain sormenpäitä käyttämällä, on hiiren käyttö entistä mukavampaa ja sujuvampaa. Myös perinteinen hiirenpainikkeiden klikkailu on historiaa, sillä M600:n herkkä pinta reagoi jopa kevyeen hipaisuun tarkasti. Sama keveys toistuu myös hiiren vierityseleissä.

Logitech Touch Mouse M600:n huippumoderni, ergonominen muotoilu ja kevyt hipaisukäyttö tekevät hiirestä miellyttävän käyttää. Ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta hiiri soveltuu yhtäläisesti sekä oikea- että vasenkätisille käyttäjille.

Logitech Flow Scroll -ohjelmisto huolehtii hiiren erinomaisesta käytettävyydestä. Ruudunvieritys on yhtä luontevaa kuin kosketusnäytöllisessä älypuhelimessa. Hiiren pintaa pitkin sormea liu’uttamalla on ruudun selaaminen nopeaa ja perinteistä vierityspainiketta vaivattomampaa. Painikealueiden asetuksia voidaan helposti muokata Logitech SetPoint -ohjelmiston avulla.

Langaton Logitech Touch Mouse M600 hyödyntää pikkuruista Logitech Unifying -vastaanotinta. Yhteen usb-vastaanottimeen voidaan liittää yhteensä jopa kuusi eri Unifying-hiirtä ja -näppäimistöä.

Logitech Touch Mouse M600 on saanut myös kansainvälisen CES Innovations 2012 Design and Engineering Awards -kunniamaininnan tietokonelisälaitteiden luokassa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Touch Mouse M600 tulee saataville helmikuun aikana 69 euron suositushintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/en-roeu/mice-pointers/mice/devices/touch-mouse-m600

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta http://www.logitech.com.

%d bloggaajaa tykkää tästä: