PAN Vision julkaisee tietoa ja taitoa vaativan jalkapallopelin

PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) julkaisee uudenlaisen Quizball Goal -jalkapallopelin, jossa vaaditaan myös pelitietämystä taidon lisäksi.

quizball

Maailman suosituin urheilulaji, jalkapallo, on suosittu pallolaji paitsi pelaajien, myös penkkiurheilijoiden keskuudessa. Myös jalkapallon erilaiset tietokone- ja konsolipeliversiot ovat olleet pitkään huippusuosittuja. Quizball Goal tuo uudenlaisen näkemyksen jalkapallon konsolipelaamiseen ja yhdistää pelikokemukseen mukaan kevyen tietovisailun.

Quizball Goal yhdistää pelissä perinteisen pelikonsolilla pelattavan jalkapalloilun lajiaiheisiin kysymyksiin ainutlaatuisella tavalla, sillä pelissä menestyminen perustuu reaktioiden lisäksi tietoon, nokkeluuteen ja hieman myös onneen.

Quizball Goalissa syötöt, taklaukset ja maalia kohti tehdyt potkut ratkaistaan nopeiden tietovisakysymysten muodossa. Vastaamalla oikein syötöt ja potkut menevät perille, ja taklauksista tulee onnistuneita. Väärien vastauksien myötä syötöt, potkut ja taklaukset taas menevät pieleen.

Pelimekaniikan nerokas idea on yksinkertainen. Pelissä tehtävät toiminnot vaikuttavat kysymysten helppouteen ja vaikeuteen. Mitä helpompi syöttö, taklaus tai maaliyritys, sitä helpompi kysymys. Vastaavasti vaikeammista yrityksistä palkitaan vaikeammilla kysymyksillä.

Quizball Goalissa on mukana huikea määrä kysymyksiä, jopa reilut 4 500 kappaletta. Aihepiirit sisältävät kysymyksiä mestareiden liigasta lajin historiaan, mestaruuksista pelaajakuuluisuuksiin sekä eri pelaajapaikoista moniin eri mestaruuksiin ja cup-peleihin, unohtamatta aina tärkeää knoppitietoa.

Quizball Goalissa voidaan pelata joko tietokoneohjattua vastustajaa tai toista ihmispelaajaa vastaan. Yksinpelivaihtoehtoina on joko maailman-cup tai pikaottelu. Kaksinpelitilassa mukana on pikaottelun ja cupin lisäksi verkkopeli sekä tietovisa.

Lisäjippona pelissä joukkueen valinta vaikuttaa pelin antamiin kysymyksiin, joten vaihtelua on luvassa reilusti. Lisää vivahteita pelaamiseen tuovat myös lisäbonukset, joiden avulla voidaan tehostaa joko itse pelitilanteita tai vaikuttaa valintoihin kysymystilanteissa.

Eri joukkueita on mukana yhteensä kahdeksan, sisältäen lajin menestyneimmät maat Brasiliasta Englantiin, Saksaan, Italiaan, Espanjaan ja Ranskaan. Lisäksi mukana ovat Yhdysvallat sekä Japani.

Saatavuus ja hinnoittelu
Peli julkaistaan Suomessa PlayStation Network -palvelussa tammikuun 2012 lopulla. Pelin hinta vahvistetaan lähempänä julkaisua.

Lisätietoja internetissä
www.youtube.com/watch?v=FL6bAA97x-E (video)
www.panvision.com/pelit

Lisätietoja ja testikappaleet
Visionist/Jerry Kurunen, 050 56 98 320, jerry@visionist.fi
PAN Vision/Niklas Von Schoneman, 010 843 8492, niklas.vonschoneman@panvision.com

PAN Vision on johtava pohjoismainen interaktiivisen viihteen julkaisija ja jakelija. Päätoimialana ovat pelit sekä IT-oheislaitteet ja edustamme useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.