MSI tuo markkinoille X79-emolevyjen parhaimmiston

Yksi maailman johtavista tietokonekomponenttien ja kannettavien tietokoneiden valmistajista, MSI (www.msi.com) on julkaissut peli- ja tehokäyttöön suunnattujen emolevyjen X79-malliston.

msi-x79a-gd65-8d

MSI X79 -sarjan emolevymallit perustuvat Intelin uuteen X79-piirisarjaan. Kaikissa malleissa käytetään LGA 2011 -kantaa ja ne tukevat toisen sukupolven Core i7 -suorittimia. MSI X79 -malliston kirkkaimpana tähtenä on X79A-GD65 (8D), jossa on jopa kahdeksan DIMM-muistipaikkaa. Jokainen näistä tukee 16 gigatavun DDR3-muistia, joten yhteensä muistia voidaan emolevylle laittaa jopa 128 gigatavua!

Kaikissa MSI X79 -malliston emolevyissä on huipputason Military Class III -tason komponentit. Hi-c CAP-, SFC (Super Ferrite Chokes)- ja Solid Capacitors (Solid CAP) -komponentit takaavat sekä tehokkaamman toiminnan että pidemmän käyttöiän. Laadun viimeistelee DrMOS II -tekniikka, jonka kaksinkertainen lämpösuoja suojelee ylikuumenemiselta lämpimissä olosuhteissa ja tietokonetta ylikellottaessa.

MSI X79 -emolevyt ovat toiminnaltaan entistä nopeampia huippunopean PCI Express Gen 3 -väylätekniikan ansiosta. Ominaisuuden saa halutessaan myös pois päältä, joten emolevy toimii myös vanhempien näytönohjainmallien kanssa.

MSI X79 -emolevyissä on myös tuki neljälle AMD CrossFireX- ja kolmelle NVIDIA SLI -näytönohjaimelle. Monen näytönohjaimen tuki takaa parhaan mahdollisen ratkaisun reilua tehoa vaativille pelaajille.

Tehokkaan laitepuolen viimeistelee MSI:n oma Click BIOS II -ratkaisu, jolla emolevyn asetuksia voidaan säätää graafisesti myös suoraan Windowsin puolelta. Ohjelmistolla on tuki myös kosketusnäytöille ja valitut BIOS-asetukset voidaan tallettaa myös ulkoiselle usb-laitteelle. Lisävarmuutta tuo Multi-BIOS II -toiminto, jonka ansiosta käytettävissä on kaksi eri BIOS-asetusta. Tilaa voidaan vaihtaa emolevyn kytkimestä.

MSI X79 -emolevyjen mukana tulee ylikellotukseen tarkoitettu OC Genie II -työkalu. Ohjelmiston ansiosta ylikellotus on entistä helpompaa ja tarkempaa.

MSI X79 -emolevyissä on THX TruStudio Pro -tekniikkaan perustuva äänentoisto ja tehokas Super Charger -toiminto, jonka avulla älypuhelinten ja tablettilaitteiden lataaminen sujuu normaalia tehokkaammin. Lisäksi emolevyissä on USB 3.0- ja SATA 6b/s -liitännät.

Saatavuus ja hinnoittelu
MSI X79 -emolevyt tulevat saataville marraskuun aikana neljän eri mallin voimin. Kuluttajahinnat ovat 269 eurosta ylöspäin. Kaikki hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://event.msi.com/mb/x79/

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
MSI / Tommi Leppänen, puh: 040-552 4433, tommileppanen@msi.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi

MSI
MSI on kehittänyt ja valmistanut tehokkaita IT-tuotteita jo 25 vuoden ajan. MSI:n tuoteperheitä ovat emolevyt, näytönohjaimet, kannettavat tietokoneet, kulutuselektroniikka, barebone-rungot, verkko- ja palvelintuotteet sekä lisälaitteet. ISO 9001- ja IS 14001 -sertifioidut tehtaat tuottavat maailman tehokkaimpia, luotettavimpia ja tuottavimpia tuotteita. MSI myy tuotteitaan yli 120 maahan ja työntekijöitä sillä on yli 18 000 henkilöä. Lisätietoja osoitteessa http://www.msi.com.

%d bloggaajaa tykkää tästä: