Logitech julkisti kätevän kaiutintelakan yöpöydälle

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) julkisti Applen iPodille ja iPhonelle kaiutintelakan, jolla voi kuunnella musiikkia, ladata laitteitaan ja käyttää niitä herätyskelloina.

s400i

”Ihmiset haluavat kuunnella musiikkia kannettavista soittimistaan äänenlaadusta tinkimättä ja kuluttamatta akkua jatkuvasti tyhjäksi”, sanoo Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Uusi kaiutintelakkamme on suunniteltu helpottamaan elämää yhdistämällä tarpeellisia ominaisuuksia toisiinsa. Lopputuloksena on kompakti ja korkeatasoinen telakkaratkaisu, joka toimii niin akkulaturina kuin herätyskellonakin.”

Logitech Clock Radio Dock S400i toistaa täyteläistä stereoääntä pienestä koostaan huolimatta. Mukana tulee langaton kaukosäädin, jolla telakkaa voi hallita vaivatta vaikka huoneen toiselta puolelta. Logitech S400i toimii myös FM-radiona ja torkkukytkimellä varustettuna herätyskellona. Herätysääneksi voi valita musiikin suoraan soittimesta, valitsemansa radiokanavan tai perinteisen piippauksen. iPhonen tai iPodin lataaminen käy helposti, vaikka itse kaiutin olisi kytketty pois päältä. Logitech Clock Radio Dock S400i voidaan kytkeä myös muihin 3,5 millimetrin audioliittimellä varustettuihin mediasoittimiin.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Clock Radio Dock S400i tulee saataville lokakuun aikana 99 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/en-roeu/speakers-audio/ipod-mp3-speakers/devices/clock-radio-dock-s400i

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. http://www.logitech.com