MSI tuo markkinoille kompaktin pöytätietokoneen

Yksi maailman johtavista tietokonekomponenttien ja kannettavien tietokoneiden valmistajista, MSI (www.msi.com) on julkaissut uuden pienikokoisen pöytätietokoneen päivittäiskäyttöön.

dc100

Valkopintainen ja mustareunainen MSI Wind Box DC100 on erittäin pienikokoinen (35 x 192 x 151 mm, 850 g) pöytätietokone. Se soveltuu mainiosti vaikkapa nettisurffailuun ja multimediakäyttöön. Laite on myös erittäin hiljainen (<22 dB) ja virrankulutukseltaan alhainen (40W).

Koneen ytimenä toimii AMD Brazos Dual Core E-450 -suoritin ja se hyödyntää AMD Fusion APU -ratkaisua, jossa näytönohjain ja suoritin ovat samalla piirisarjalla. AMD Radeon HD 6320 -näytönohjaimessa on tuki myös DirectX 11 -grafiikalle. Laite siis kykenee Full HD -tason videotoistoon ja toimii muutenkin täydellisenä olohuoneen mediakeskuksena.

MSI Wind Box DC100:ssa on kaksi gigatavua nopeaa DDR3 1333 -muistia ja kiintolevytilaa on 320 gigatavua. Tietokoneessa on sisäänrakennettu langaton verkkoyhteys, nopeat lähiverkkoliitännät sekä monipuolinen kortinlukija. Lisäksi laitteessa on hdmi-, vga- ja s/pdif-ulostulot sekä nopeat usb 2.0 -liitännät.

MSI Wind Box DC100 toimii Windows 7 Home Premium -käyttöjärjestelmällä ja sen lisäksi MSI:n omat pilvipohjaiset Smart Media Link- ja Smart Sync -ohjelmistot pitävät mediatiedostot ajan tasalla reaaliaikaisesti.

Saatavuus ja hinnoittelu
MSI Wind Box DC100 on saatavana lokakuussa 299 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://fi.msi.com/product/desktop/

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
MSI / Tommi Leppänen, puh: 040-552 4433, tommileppanen@msi.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi

MSI
MSI on kehittänyt ja valmistanut tehokkaita IT-tuotteita jo 25 vuoden ajan. MSI:n tuoteperheitä ovat emolevyt, näytönohjaimet, kannettavat tietokoneet, kulutuselektroniikka, barebone-rungot, verkko- ja palvelintuotteet sekä lisälaitteet. ISO 9001- ja IS 14001 -sertifioidut tehtaat tuottavat maailman tehokkaimpia, luotettavimpia ja tuottavimpia tuotteita. MSI myy tuotteitaan yli 120 maahan ja työntekijöitä sillä on yli 18 000 henkilöä. Lisätietoja osoitteessa http://www.msi.com.

%d bloggaajaa tykkää tästä: