MSI tuo markkinoille tehokkaan pelikannettavan

Yksi maailman johtavista tietokonekomponenttien ja kannettavien tietokoneiden valmistajista, MSI (www.msi.com) tuo markkinoille tehokkaan pelikannettavan uudella näytönohjaimella varustettuna.

Vaativa peliharrastus vaatii myös tehokkaat työkalut. Juuri tällaiseen käyttöön on suunnattu MSI GT683DX -pelikannettava. Laadukkaiden ja tehokkaiden komponenttien ansiosta GT683DX sopii myös työjuhdaksi videotyöskentelyyn tai muuhun vaativaan työhön.

Erityisesti pelikäyttöön sopiva NVIDIA GTX570M -näytönohjain tekee MSI GT683DX -mallista varteenotettavan pelikoneen. GTX570M:n 1,5 gigatavun GDDR5-muisti ei lopu kesken edes tehoa vaativien ja DirectX 11 -grafiikkaa käyttävien pelien edessä.

Lisäksi laite hyödyntää MSI:n omaa Turbo Drive Engine -tekniikkaa, jolla saa lisää tehoa pelaamiseen ylikellottamalla grafiikkaprosessoria. Cooler Boost -teknologia taas pitää huolen näytönohjaimen riittävästä jäähdytyksestä.

MSI GT683DX:n sydämenä sykkii tehokas Intel Core i7 -suoritin. Dynaudio-kaiuttimet ja THX TruStudio PRO -äänimaailma herättävät pelit ja videomateriaalin eloon uskomattomalla tavalla.

15,6 tuuman Full HD -laajakuvanäyttö, 8 gigatavun keskusmuisti, 2 kappaletta 500 gigatavun RAID-kiintolevyjä, nopeat verkko- ja USB 3.0 -liitännät, pelireppu, pelihiiri sekä Dirt 3 -autopeli viimeistelevät pelikäyttöön suunnitellun kokonaisuuden.

Saatavuus ja hinnoittelu
MSI GT683DX on saatavana lokakuun aikana 1 499 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://fi.msi.com/product/nb/#/?sk=Gaming%20Series

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
MSI / Tommi Leppänen, puh: 040-552 4433, tommileppanen@msi.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi

MSI
MSI on kehittänyt ja valmistanut tehokkaita IT-tuotteita jo 25 vuoden ajan. MSI:n tuoteperheitä ovat emolevyt, näytönohjaimet, kannettavat tietokoneet, kulutuselektroniikka, barebone-rungot, verkko- ja palvelintuotteet sekä lisälaitteet. ISO 9001- ja IS 14001 -sertifioidut tehtaat tuottavat maailman tehokkaimpia, luotettavimpia ja tuottavimpia tuotteita. MSI myy tuotteitaan yli 120 maahan ja työntekijöitä sillä on yli 18 000 henkilöä. Lisätietoja osoitteessa http://www.msi.com.

%d bloggaajaa tykkää tästä: