Logitech tuo Skype-videopuhelut Panasonic-televisioihin

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) julkisti uuden televisioon kytkettävän webbikameran, joka mahdollistaa Skype-videopuhelut Panasonicin VIERA Connect -yhteensopivissa televisioissa.

tvcam

Logitech TV Cam for Skype on televisioon kytkettävä webbikamera, joka mahdollistaa teräväpiirtoiset videopuhelut Panasonicin VIERA Connect -ominaisuuden sisältävissä teräväpiirtotelevisioissa. Kamera ei vaadi tietokonetta, eikä ohjelmien asentamista. Käyttöön vaaditaan ainoastaan 1 megabitin sekuntinopeudella toimiva laajakaistayhteys. Skype-puhelut onnistuvat valitsemalla televisiosta Skype-puhelutoiminto, joka on esiasennettu Panasonic VIERA Connect -yhteensopiviin televisioihin.

”Yhteydenpito kauempana asuviin sukulaisiin ja ystäviin ei saisi olla liian vaikeaa”, tuumii Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Me koemme, että videopuheluiden soittamisen pitäisi voida olla helppo ja luonnollinen asia. Olemmekin iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä arvostettujen merkkien kanssa, joita Panasonic ja Skype edustavat. Yhteistyön ansiosta videopuhelut ovat mahdollisia kotisohvalta teräväpiirtotelevisiota käyttäen.”

Carl Zeiss -optiikan ja Logitech Fluid Crystal -tekniikan ansiosta Logitech TV Cam for Skype tarjoaa selkeän ja tarkan videokuvan. Kamerassa on 78 asteen laajakuvalinssi sekä kaksi digitaalista suuntamikrofonia, jotka ehkäisevät taustahälyn ja kaiun kuulumisen. Logitech TV Cam for Skype onkin täydellinen ratkaisu videopuheluihin koko perheen voimin.

VIERA Connect -palvelun käyttämiseksi vaaditaan siihen yhteensopiva Panasonic-televisio sekä laajakaistayhteys internetiin. VIERA Connect -ominaisuuden peruskäyttö on täysin ilmaista. VIERA Connect -lisäpalveluita ja -tuotteita on saatavilla erillisen palveluhinnaston mukaan suoraan television kautta tilattuna. Tarkemmat tiedot palveluista ja hinnoista julkaistaan myöhemmin kuluvan vuoden aikana.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech TV Cam for Skype tulee myyntiin marraskuun aikana 149 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/en-roeu/webcam-communications

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. http://www.logitech.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: