Creativelta kompakti ja langaton Bluetooth-mediasoitin

Tietokoneisiin ja internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) tuo markkinoille kompaktin ja langatonta Bluetooth-tekniikkaa hyödyntävän mediasoittimen.

zen-style-m300-group

Creative ZEN Style M300 on musiikkia, kuvia ja videota toistava mediasoitin, joka hyödyntää äänentoistoon langatonta Bluetooth-tekniikkaa. Erittäin kompakti (55 x 44 x 12 mm) ja 1,45 tuuman värinäytöllä varustettu mediasoitin tulee saataville mustana, valkoisena, punaisena ja keltaisena.

Bluetooth 2.1 -yhteensopivuus mahdollistaa musiikin kuuntelun langattomasti 10 metrin etäisyydellä soittimesta. Kaikki Bluetooth-kuulokkeet ja -kaiuttimet (A2DP), kuten uudet Creative WP-kuulokesarja, Creative ZiiSound Dx -kaiutinsarja ja Creative D80 -kaiutin, toimivat kätevästi ZEN Style M300 -mediasoittimen kanssa.

ZEN Style M300 tulee saataville 4, 8 ja 16 gigatavun sisäisellä muistilla. Lisäksi microSD-muistikortilla soittimen tallennuskapasiteettia voi kasvattaa jopa 32 gigatavua. Soittimessa on myös mikrofoni, fm-radiovastaanotin ja kätevät kosketusnäppäimet helppoa hallintaa varten. Soittimen sisäinen akku mahdollistaa jopa 20 tunnin toistoajan yhdellä latauksella.

Creative julkisti myös edullisemman Creative ZEN Style M100 -mediasoittimen. Siinä on muuten samat ominaisuudet kuin M300-mallissa, mutta siitä puuttuu Bluetooth-toiminto ja fm-radiovastaanotin. Se on saatavana 4 ja 8 gigatavun sisäisellä muistilla.

Hinta ja saatavuus
Creative ZEN Style M300 tulee myyntiin kesäkuussa 59 (4 Gt), 79 (8 Gt) ja 99 (16 Gt) euron kuluttajahinnoilla. Creative ZEN Style M100 tulee myyntiin kesäkuussa 49 (4 Gt) ja 69 (8 Gt) euron kuluttajahinnoilla. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron ja Teoston yksityisen kopioinnin 10 euron hyvitysmaksun.

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. http://www.creative.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: