Bigben-tarvikkeilla joululahjakonsolit täyteen iskuun

Bigben Interactive (www.bigben.eu) on Euroopan johtavia pelikonsolitarvikkeiden valmistajia, jonka tuotteet tekevät joululahjoiksi saaduista pelikonsoleista täydellisiä viihdelaitteita. Erityisesti erikoisohjainten ja pelien yhdistelmät tarjoavat lukuisia hauskoja hetkiä koko perheelle.

cyberbikebox

duomymotebox

Erikoisohjaimet tuovat peleihin täysin uutta tekemisen meininkiä. Ammuntapelit aidonkaltaisella kiväärillä, kalastuspelit virveliongella ja liikuntapelit lisälaitteilla muuttavat perinteiset pelit aidoiksi fyysisiksi kokemuksiksi. Esimerkiksi entisajan villin lännen tunnelman voi kokea olohuoneessaan Western Heroes -pelin oikeankaltaisella Winchester-aseella. Joulukinkun sulatus onnistuu parhaiten Cyberbike-kuntopyörällä, joka tekee kuntoilusta hauskaa ajanvietettä tylsän rehkimisen sijaan. Cyberbike-peleissä on ajettavissa neljää erilaista kulkuneuvoa yhteensä 18 erilaisella radalla ja itse kuntopyörä on yhteensopiva myös muiden valmistajien pelien kanssa (esim. Mario Kart). Cyberbiken kuluttajahinta on 169 euroa (sis. alv 23%).

Pelaaminen on aina ollut kilpavarustelua ja Bigben-tarvikkeilla joululahjaksi saadut pelikonsolit voi virittää täyteen iskuun. Bigben-tarvikkeilla vastustajien voittaminen on lasten leikkiä oli sitten kyseessä PlayStation-, Nintendo- tai Xbox-pelikonsolit. Laadukkailla peliohjaimilla, kaukosäätimillä, latauslaitteilla, kaapeleilla, adaptereilla, suojuksilla ja muilla lisätarvikkeilla pelikonsolit saavat uusia ulottuvuuksia eikä niiden käyttö ole koskaan tylsää.

Myös monet pienempien lasten perheet ovat saaneet tänä vuonna joululahjaksi pelikonsolin. Pienten lasten käsiin pelikonsolien vakio-ohjaimet ovat aivan liian suuria eikä niiden ulkomuotokaan aina innosta pikkupelaajia. Bigben Duo My Mote -peliohjain on tarkoitettu perheen pienimmille lapsille Nintendo Wii -pelien ohjaamiseen. Vaaleansininen ja pinkki peliohjain on iloisen näköinen lisälaite, joka korvaa alkuperäiset peliohjaimet täysin. Peliohjaimen kuluttajahinta on 49 euroa (sis. alv 23%).

Bigben Interactiven tuotteita jakelee PAN Vision Finland (www.panvision.com).

Lisätietoja Internetissä
www.panvision.com/bigbenfi
www.bigben.eu

Lisätietoja
Visionist/Jiri Koivuniemi, 040 837 8097, jiri@visionist.fi (PR & testikappaleet)
PAN Vision/Jani Vainio, 010 8438 443, jani.vainio@panvision.com (tukkuri)

Bigben Interactive
Ranskalainen Bigben International on Euroopan johtavia pelikonsolitarvikkeiden valmistajia. Miltei 30 vuotta vanha yhtiö myy tuotteitaan yli 25 eri maahan. Tuotevalikoima kattaa kaikki merkittävät pelikonsolimerkit ja kaikenlaiset pelikonsolien lisätarvikkeet. Yhtiö on myös menestyksekkäästi solminut yhteistyö- ja lisensointisopimuksia merkittävien tuotemerkkien kanssa. http://www.bigben.eu

%d bloggaajaa tykkää tästä: